Büyük Beden Eşofman Modelleri

Büyük beden eşofmn modelleri spor ypmyı sevenler için hem rht hem şık. Önden fermurlı modellerin en çok tercih edilen modeller olmsındn dolyı içlerine rtık eşofmnlr uygun olrk tişörtler ve bdiler de tsrlnmy bşldı. Dh çok koyu renklerde üretilmeyi tercih ediliyor. Lcivert, siyh ve füme renklerinin büyük ilgi gördüğü eşofmnlr bck ve krın bölgesinden sıkmsın, yürürken, koşrken y d spor yprken rhtsız etmesin diye lstikli olrk üretildi. Lstikli büyük beden eşofmnlr dışınd bir de bcktn yk bileğine doğru inen kısımlrd fermur kullnıln modeller vr ki onlr spor ypmk, yürüyüşe gitmek y d koşuy çıkmk için son derece idel. Fermurı istediğiniz kdr çrk y d çekerek rhtlığınız uygun hle getirebilir hreketlerinizi kısıtlmdn ve zorlnmdn son derece rht bir şekilde ypbilirsiniz. Kilo vermeyi sğlyn eşofmnlr özel kumşlrl üretildiği için çok dh fzl terleterek dh fzl klori ykmyı sğlıyor, bizden söylemesi.

Önce çeşitli mğzlrı dolşmy, fiyt, klite, model ve renk çısındn krşılştırm ypmy ve en uygun yerden lışveriş ypmy çb gösterilmeli.

Ölçü ve beden yönünden kesin bilgilere ship değilseniz, stın lmdn önce mutlk elbiseleri deneyin.
Giyim lışverişlerinde mutlk stış fişi vey ftur lınıp sklnmlı. Mğzd frklı bir ışık ltınd size hoş gelen kıyfetin, evde vey güneş ışığınd ynı şekilde çekici gelemeyeceğini unutmyın!

Aykkbı ve çnt kıyfetinizi gösteren önemli bir yrıntıdır. Aykkbı ve çntd kliteli olnlrı tercih edin. Özellikle indirim zmnlrım kçırmyın. Aykkbı sıkıyors “Dh sonr genişler!” diyerek lmyın. İnsn yğının hcmi gün boyunc genişler, bu nedenle ykkbınızı öğleden sonr lın. En uzun prmk ile ykkbı ucu rsınd yrım sntimetreden bir sntimetreye kdr boşluk olmlı. Aykkbı seçerken ilk kriter model ve renkten önce, rhtlık olmlı. Ayğın ntomik ypısın uymyn, büyük y d sıkn ykkbı lınmmlı. Aykkbının her ikisi de mutlk giyilip yürüyerek denenmeli.Çok lınıp dolpt bekleyen ykkbılrdn olmmlı.

Aykkbının ykl tems eden kısımlrınd sentetik mlzeme kullnılıp kullnılmdığın bkılmlı. Çünkü sentetik mlzemeler hv geçirmez ve hv geçirmeyen mlzemeler yk sğlığı için zrrlıdır. Kokudn mntr kdr birçok sorun yol çbilir.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz