İstanbul’un en iyi cafe ve bar’ları

YENİ YIL YENİ MEKANLAR… BAKALIM BU AY ŞEHİRDE NELER VAR? sen prlr

PARK ŞAM DAN & THE BAR

Artık Prk Şmdn’ın yeni bir şubesi dh vr. Les Ottomns’m içinde çıln Prk Şmdn & The Br’ın mimrisi Ebru Mengeuecioğlun it. 35 yıllık Prk Şmdn menüsü içinde zmnl kybolmuş portkllı ördek, röşti pttesli emensesi gibi özlenen lezzetlere de

burd rstlybilirsiniz!

Kuruçeşme Mh. Mullim Nci Cd. No: 68 İstnbul Tel: 542 772 88 88

YADASUSHI

Doğ ile iç içe tmosferi, zengin menüsü ve sıck ortmıyl Vdsushi, Uzkdoğu mutfğın merk duyn İstnbullulr için yeni ve frklı bir dres. Üstelik Ydsushi’nin menüsünde vejetryen sushi seçeneği de vr. En çok beğenilenler de tbii ki, Phildelphi Roll ve Volcno Roll. Istinye Mh. Koru Cd. No: 5 İstinye/ İstnbul Tel: 212 323 57 03

M h Io Coffee Shop

Tm d; “Hyret, Krköy bu rlr skin glib” diyorduk ki, yeni bir hberin gelmesi fzl uzun sürmedi. Kemnkeş Cddesi’nin bu konud ne kdr hreketli olduğunu biliyorduk d Söğüt Sokk bizi hyli şşırttı. Bilen bilir, bursı pek yeniliğe çık değildir fkt Mhlo Coffee Shop bu tbuyu kırmış benziyor. Geniş ve ferh mimrisi ile diğer khvecilerden dh frklı oln Mhlo’nun espresso’lrı bir hyli lezzetli.

Arp Cmii Mh. Söğüt Sok. No: /

Krköy/ İstnbul Tel: 212243 43 89

WORLD CLASS EXPERIENCE

İLE FARKLI KOKTEYLLER

WORLD CLASS, EN İYİ MEKAN VE BARMENLERİ BİR ARAYA GETİRDİĞİ WORLD CLASS EXPERIENCE İLE İSTANBUL’UN EN TREND MEKÂNLARINDA KONUKLARINA BAMBAŞKA BİR DENEYİM YAŞATMAYA HAZIRLANIYOR.

ytın rfine zevklerini yşmyı sevenler rtık World Clss Experience menülerini bulbilecekleri kulüpleri ve brmenleri tercih edebilecekler. World Clss Experience, özel prtilerden hppy hour’lr, brmen etkinliklerinden DJ performnslrın kdr pek çok eğlenceli etkinliğe de imz tck. 19 Arlık itibriyle ock yının sonun kdr Dudetble’ın ktkılrıyl İstnbul’un trend yrtn kulüp, br ve restornlrınd bşlyck etkinliğe ktılck oln mekânlr rsınd; Anjelique, Frnkie, The Br, Vogue, 29 Food Br, Gin, Fenix, Colonie, Morini, Ferhfez, Nişntşı Brsserie, Prle, Ms, Sortie yer lıyor. World Clss eğitimleri lmış İstnbul’un en iyi brmenleri, hzırldıklrı Artisn kokteyller ile tüm yeteneklerini etkinliğe ktıln noktlrd sergileyecekler.

Türkiye’nin en iyi

World Clss miksolojistleri ve brmenleri trfındn yrtıln kokteyller, rlrınd birçok kez Yunnistn’ın en iyi brmeni seçilen Aristotelis Ppdopoulos, yrttığı kokteyllerle İspny’nm en çok rnıln brmeni hline gelen ve geçtiğimiz yıl Digeo Reser ve World Clss yrışmsının birincisi oln Dvid Rios ve düny jet set isimleri trfındn d tnınn ünlü brmen Tom Jones gibi yrtıcı isimlerin de bulunduğu etkinlikte benzersiz sunumlr eşliğinde kokteyl dünysın yepyeni bir soluk getirecek.

Bu kokteylleri deneyimlemek için World Clss Experience Nights etkinliğini kçırmyın.
İstnbul’un en iyi 5 Ters Brı – istnbul.com 3KMod

[gllery ids=""]

İstnbul’d gidilecek en iyi rock brlr – istnbul.com 3KMod

Yorum Yaz