Uzun Abiye Elbise Modelleri

LONDRA’DA FLORAL RÜZGAR ESİYOR ERDEM’IN ÇİÇEKLERİ

Erdem Morlıoğlu’nun İlkbhr-Yz biye defilesi tm d kendisinden beklendiği gibi romntikti. Bşrolde çiçeklerin olduğunu söylemeye gerek bile yok. Modeller, Jne fırlmış gibiydi.

Milno Mod Hftsı notlrı

Mody ve trendlere rtık İnnmdıklrını, rtık sdece eğlenmek İstediklerini dile syfd gördüklerinizden dh fzlsı oldu. Kürklü ykkbılr ve Birkenstock trzı terlikler yine trend. Pilili etekler, prlk kumşlr bir sezon dh grdıroplrımızd. Etro, Versce’de bomber ceketler vr ve Versce kdını kendine hyrnlığın devm ediyor, bu def militer bir ilhml güç gösterisi ypıyor. Tmdık m tze bir görünüm sunn Clvin Klein ve peşinden gelen Ports 1961, minimlizm dersi veriyor. Milno sokklrınd kimler konuşuluyordu? Mod editörü Gild Ambrosio, New York ve Londr’d d olduğu gibi, Milno mod hftsının yıldızıydı. Her zmn şehirli detylrıyl hep çok ilginç m çbsız görünmeyi nsıl bşrıyor dersiniz.

Veronik Heilbrunner ve Justin O’She, cool çift tmlmsının vücut bulmuş hli. Heilbrunner tek prçlr ustc görünümlerle hyt veriyor. O’She’ys stil shibi bir kdın ykışn en mükemmel ksesur olbilir! Ve stylist Ad Kokosr, stil kodlrını “& Other Stories” mrksın tşıyor. Çevresindeki gerçek kdınlrdn ilhm lrk yrttığı prçlrın ilhm perileri, yine kendisi gibi sokk modsı yıldızlrı Ece Sükn, Gild Ambrosio ve Eleonor Crisi gibi kdınlr. Peki hftnın gerçek kznnı kim?

SÜRPRİZ Aykkbt krlı Slv-tore Ferrgmo’nun Mssimilino Giornet-ti’nin elinden çıkn koleksiyonu. Mod hftsının en şşırtıcı koleksiyonlrındn.

Bynlr için dış görünümleri oldukç önemlidir. Beğenilmek rzusuyl her zmn giyim kuşmlrın tkılrın çok önem  verirler. Bu nedenle özel gün ve dvetlerin vzgeçilmezlerinden birisidir biye elbise modelleri. Gerek kıs gerekse  hemen her dvette krşımız çıkr ve oldukç d beğenilir. Anck bu sezonu incelediğimizde modeller çısındn çok zengin bir sezon diyebiliriz. Çok beğenilen modeller hnımlrın vzgeçemediği modellerden bir tnesidir.

Hem rengrenk hem de tek renk kumşlrdn tsrlnrk birçok zevke hitp etmeyi mçlıyor. Anck tek renk olrk tsrlnn her zmn dh çok tercih edilen modeller rsınd yer lıyor. Böyle olmsının sebeplerinden bir tnesi de dh ğır ve zrif görünmesidir diyebiliriz. Özellikle sten uzun biye modelleri siyh renkle buluşunc orty oldukç feminen ve çekic i bir tsrım çıkıyor. Benzer şekilde modelleri de bir o kdr etkileyici ve göz lıcı bir model.

En çok kırmızı, mvi, yeşil ve siyh renklerin kullnıldığı bir koleksiyon.  Mezuniyet törenlerinden düğünlere kdr birçok orgnizsyon ve dvette krşımız çıkn sezonund yine vitrinlerden düşmeyen modeller rsınd yer lıyor. Abiye modsı hızl değişen bir koleksiyon olmsın rğmen her zmn yerini korumy devm ediyor. Koleksiyonund en çok kendini gösteren modellerden bir tnesi siyh renkten tsrlnn tş detylı modeli oluyor. Gösterişli ve zrif görünümüyle bynlrın beğenisini kznn bu model oldukç şık ve etkileyici.

Fiyt çısındn bir krşılştırm yptığımızd önceki yıllr rsınd bir miktr frkl krşılşmk mümkün. Anck her zevke ve ynı zmnd d bütçeye hitp edebilen koleksiyonund sizlerin beğenisine sunuluyor. Fiyt belirlemesinde kullnıln kumştn diğer detylr kdr birçok şey etkili olbiliyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz