Geniş basenli bayanlar için kombin örnekleri

Bu yüzyıllrın en büyük sorunlrındn biri oln kilo her geçen gün yeni bir kurbn bulmy devm ediyor. Hyt koşullrının rhtlığı ile ldığımız kilolr çoğunu geri verebilsek de veremeyeceğimiz kilolr özellikle krın ve bsen bölgelerinde görülür. Kilo lıp vermek bu kdr zorken giyim kuşmımızı nsıl ypmlıyız? Gelin birkç dımd 2015geniş bsenli bynlr için uygun kombin örnekleri göz tlım. Unutmyın bsen kilonuz çok ise bu geniş bsenli bynlr uygun giyim trendleri ile çok sıkı bir görünüm yklycksınız. Bilinçli bir giyim ile kusurlrınız kesinlikle ilgi çekmeyecektir.

İlk olrk bsenleriniz geniş ve bilekleriniz ince ise son günlerde hem kış hem yz ylrınd by kullnımı oln kpri pntolonlrı kullnmnızı önerebilirim. Kışın bot ve çizmeler ile kullnımın rhtlığı yzınd topuklu vey sndletler için uygun oln kpri pntolonlr bsenlerden dikkti lıp ince bileklerinizde toplyrk dh hoş bir görüntü elde edeceksinizdir.  Bu trz bir kpri üzerine V yk bir tişört ile hrik bir kombin oluşturbilirsiniz.

Bsenleri toprlmk için toplyıcı sıklştırıcı likrlı çorplr size dh uygun bir seçim olbilir. Göbek ve krnınızın olmsı hiçbir sorun yrtmıyor. Bele kdr oln yüksek belli külotlr sert ve toplyıcı olmsıyl fzllıklrı kptıyor. Ayrıc diğer bir önemli husus ise kilolu iseniz kesinlikle pstel renkleri tercih etmeyiniz. Klın bölgelerinize koyu renkler, zyıf yerlerinize ise çık renkler denk gelmemelidir. Geniş bsenli bynlr için stiller rıyor iseniz enine çizgili kıyfetleri kesinlikle giymeyiniz.

Tek prç kıyfetler ile dh uzun bir görünüm yklyıp, zyıf görünebilirsiniz. Tek renk bynlr için kombin örnekleri ile dh oturmuş bir görünüm elde edebilirsiniz. Korsjlı kıyfetleri kullnmyın. Bu tür kıyfetler bsenlerinizi dh iri gösterecektir. Bu tür kıyfetler bsen ölçüsünü dengelemek mçlı korsj kullnılır. Pilisiz ve y çn kesim etekleri tercih edin. Kesinlikle belden pilili etekleri giymeyin.

Geniş bsenli bynlr kombin örnekleri dersek ve etekleri seven biriyseniz etek uçlrı yoğun desenli etekleri tercih edip üzerine çık ve tek renk oln gömlekler ile kombin ypbilirsiniz. Tek renk ufk bir çnt ile de görüntünüzü sevimlileştirebilirsiniz.  Ee benden bu kdr gerisi size klmış.

[gllery ids="53858,53859,53860,53861,53862,53863,53864,53865"]

 

Yorum Yaz