Bayan Yağmurluk Modelleri

Bayan Yağmurluk Modelleri

Sonbhr ve ilkbhr sezonund  dolplrımızdn çıkrttığımız yğmurluk modelleriyılınd birbirinden frklı model ve renk seçeneğinde sizleri bekliyor Sonbhr mevsiminde en sık kullnn yğmurluk modelleri olmktdır.byn yğmurluk modelleri ile niden bstırn yğmurdn hem çok güzel korunur hem de çok modern bir görünüme ship olbilirsiniz.

byn yğmurluk tsrımlrı bu sezon rengrenk tsrımlrl sizleri dh d heyecnlndırck cinsten. Beyz rengin en çok yz mevsiminde dh çok kullnıldığını biliyoruz.byn yğmurluk modellerinde  beyz rengin ön pln çıktığını gözlemliyoruz.Beyz ve uzun boybyn yğmurluk tsrımı ile çok şık ve modern olcksınız. Belden büzgülü pudr renk ve kpşonlu yğmurluk modelini ben çok beğendim Defcto stış mğzsınd bulbileceğiniz byn yğmurluk  modeli çok güzel ve çok beğendim.

Sizlerin dolbınızd bir yğmurluk modeliniz yoks kesinliklebyn yğmurluk modellerinden eklemelisiniz. Çünkü çok mod ve trend. Ayrıc kıyfetlerinizin ısı olcktır.de tmmlycısı olcktır. Spor bir trz shipseniz mutlk kıs yğmurluk modellerinden birini tercih ederek çok modern gözükeceksiniz. Etek modellerinizin üzerine dh klç d bitenbyn yğmurluk modellerinden birini seçmelisiniz. Çok dh şık durcktır.

byn yğmurluk tsrımlrınd bu yıl hemen her rengi bulbiliyorsunuz. Yeşil , siyh , beyz , pembe , pudr , srı i kırmızı   ve dh fzl renk seçeneğini de bulbilirsiniz. Özellikle günümüz de sokk modsı ldı bşını gidiyor yğmurluk modelleri de günümüde ki sokk modsın çok uyumlu diyebilirim. Sizler de günlük yşntınızın içerisinde çok şık olcksınız.

byn yğmurluk tsrımlrı sizleri yğmurdn nınd koruyck özellikle kpüşonlu modellere bynlrımızın ilgisi çok fzl. Uzun , kıs , fermurlı vey düğmelibyn yğmurluk modelleri sizleri bekliyor.byn büzgülü yğmurluk tsrımlrın gençlerimiz çok ilgi gösteriyor. Yğmurluk tsrımlrını ister strlı ister dh soğuk hvlr için strsız modellerini de bulbilirsiniz.

Byn yğmurluk modelleri ile hvnın durumu yni yğnurlu olmsı sizi hiç etkilemeyecek. Bu d sizlere büyük bir özgürlük sunuyor diyebiliriz.Byn yğmurluk modellerinden birisine ship olduğunuz zmn bize çok hk vereceksiniz deriz.

[gllery ids="43594,43595,43596,43597,43598,43599,43600,43601,43602,43603,43604,43605,43606,43607,43608,43609"]

 

Yorum Yaz