Sonbahar-Kış koleksiyonları stalk

Bir değişiklik ypıp bu def Instgrm’d Sonbhr-Kış koleksiyonlrını stlk’ldım ve orty yz bitmeden; sonbhr-kış ylrının trendlerine ykındn göz tbileceğiniz bir yzı çıktı. Konuy girmeden ufk bir dipnot; bir kez dh frkın vrdım ki; kendi dım Sonbhr-Kış koleksiyonlrını dh çok seviyorum… Yeni sezon genel htlrıyl şöyle: Dünyd ekomik krizler, güçlükler de ols; runwyler de sıkç krşımız çıkn ‘oversized’ prçlr, bu krizler ve güçlüklere krşı det bir tutum niteliğinde değerlendiriliyor. Bu tutum ykın durn 6 mod mrksını mrkjım ldım. Mustf Orl Ünlü Blmin Bu sezon Blmin’in hikyesini bir biniciden ldığını düşünüyorum. Uzun binici çizmeleri ile kombinlediği tkım elbiseler, t binmeseniz bile bu çizmeleri günlük hytt kullnbileceğinizin sinyllerini veriyor. Blmin’in ‘kitsch’ m bir o kdr d ‘chic’ oln görüntüsü zmn zmn gözlerimi fzl kmştırs d, şunu rhtlıkl söyleyebilirim ki; ipek, sten, prlk ve işlemeli ceketler bu sezon fvorilerim rsınd. Ekose seven hipsterler, sözüm size; bu sezon gerekiyors ruhunuzu şeytn stın ve ekose bir Blmin gömlek edinin.

Comme des Grcons Homme Plus Ptchworkler, çizgiler, ekoseler, puntiyeler, şortlr, çiçekler ve tbi ki krşınızd Comme des Grcons Homme Plus… Her runwy’ini yrı bir heyecnl beklediğim Comme des Grcons, bu sezon için tüm lmetifriklrını bir ry toplyıp krşımız öyle çıkıyor. Özellikle ptchwork kollrı oln ceketlerle ön pln çıkn koleksiyon, deri detylrı d fzlsıyl içinde brındıyor. Siyh kombinlerdeki deri, zımb ve kemer detylrı ile fzlc si bir görünüme bürünmüş. Slim fit ceketlerin tmmlyıcısı olrk seçilen oversized şortlr d sokk stili için styling ilhmı veren prçlr rsınd. Bş ksesurı olrk kullnıln çiçekleri günlük hytt rhtlıkl kullnbilir miyiz bilmiyorum m elimizde o çiçeklerle kışın griliğine int rengrenk yürümekte iyi bir öneri olbilir. Gucci Onun için gerçek bir ‘eklektik’ diyebilirim. Snoopy bskılı tişört, dllı-güllü işlemeli bir ceket, ipek pijmlr, tüylü terlikler, kdife bomber ceket, ekoseli pelerin, büyük örgü bereler… Evet Gucci runwy’desiniz. Tek cümleyle tüm koleksiyon fvorim, eksiksiz her prçsını defilede ypıln stylingler ile üzerimde tşıybilirim. Gucci bu sezon d, zor oln prçlrı det bir enstlsyon gibi krşımız çıkrıyor.

Klıplrı, kumş seçimleri, desenleri, bskılrı ve nkışlrı ile erkek modsı için yeni bir erkek silüeti yrtn mrk, sokklrd olms d runwy rrivil’lrd oldukç krşımız çıkck gibi gözüküyor. Özellikle mod bğımlılrı ve krkterlerinin sık sık tercih edeceği bir sonbhr-kış koleksiyonu biz Gucci severleri bekliyor. Prd’nın güvenli toprklrındyız. Her ne kdr runwy’lerinde yüksek doz mod kokn look’lrl bizi selmls d, ürünler tek bşın çok miniml, çok cool, çok güvenli. Benim fvorim trçın pltolr. Gri renk ve ekoselerin sıklıkl işlendiği koleksiyon gerçek bir şehir erkeğinin tüm ihtiyçlrı düşünülerek tsrlnmış. Kıs ispnyol pç pltolr, oversized gömlekler, diz ltı pltolr, trikolr, kıscsı bu sezon Prd şehir erkeğinin en güvenli mrklrındn biri. Sonbhr’ın rengi nedir? diye sorrsnız; FW koleksiyonunu gördüğümden bu yn Dries Vn Noten’in kullndığı tüm renkler diyebilirim. Sonbhr-kış muhtemelen uzunc bir süre, bu kdr muhteşem bir renk sklsı dışınd dh iyi nltılmybilir. Koleksiyond oversized pltolr, şortlr ve pntolonlr fvorim. “Nkış ve plike cool bir şekilde nsıl kullnılır?” sorusunun cevbını swetshirt’lerde ve ceketlerde uyguldığı nkış ve plike teknikleri ile net bir şekilde lıyorum. Kdife, kürk, ipek, ipek sten gibi yine en iyi kumşlrı kullnn bu cool mrk, yine yeniden her look’und gösterdiği ince tvrıyl beni büyüledi.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz