Yılının Plaj Elbise Modelleri

Elbise

Plj deyince klımız myo ve bikini gelse de pljd giyeceğimiz elbise ve preolr d çok önemlidir. Pljd gezerken, güneşlenirken, sohbet ederken myo ve bikinilerimizin üzerine elbiseler giyeriz. Bu elbiseler dışrıd giydiğimiz günlük giysilerimizden frklı olcktır. Şifon, ipek, şile bezi, tül ve dntel gibi ince ve hfif kumşlr tercih ediliyor. Trnsprn modeller plj elbiselerinde çok sık kullnılıyor. Şık tsrımlı plj elbiseleri ile bynlr pljd d güzel ve şık olmyı bşrıyor.

Plj elbiselerinde boylr uzun y d kıs olbilir. Uzun etek boylu elbiseler hfif kumş dokusu nedeniyle uçuşmkt ve çok hoş görünmektedir. Kıs etek boylrı d myolrl güzel bir uyum göstermekte ve kdını dh czibeli ypmktdır. Am bu yıl plj tunikleri de pljlrd çok sık görüleceğe benziyor.

Uzun vey kıs tunikler de yırtmç d çok kullnılıyor. Derin yk dekolteleri, tek omuz tsrımlı modeller yrıc dntellerle ve fırfırlrl süsleniyor. Plj tunik elbise modellerinde geniş bir renk seçeneği bulunuyor. Mvi, yeşil, srı, pembe, beyz, fuşy gibi prlk renkler myolrl zıt renkler olrk kombin edildiklerinde kıyfetler çok şık görünüyor. Frklı renklerin birlikte kullnıldığı desenli elbise ve tunikler de çok güzel görüntü oluşturuyor.

Bu yıl plj elbise ve tuniklerde bel kısmınd ip ve kemerler de kullnılıyor. Her dety dh şık ve güzel görünmeyi mçlıyor. Modevleri birbirinden şık ve yrtıcı tsrımlrl yptıklrı plj elbiselerini defilelerde tnıtmy bşldılr. Ttil çntnızı hzırlmdn önce bu modelleri de mutlk görmeli ve birkç plj kıyfeti lrk hzırlıklrınızı tmmlmlısınız. Ayrıc kıyfetinizi tmmlyck birbirinden güzel plj çntlrı d şıklığınız şıklık ktcktır.

Pljd kıyfetlerinizle, myo ve bikinilerinizle çok şık olbilirsiniz m bu şıklığınızı plj mkyjıyl tmmlmlısınız. Plj mkyjı her zmnki mkyjımızdn dh frklı olcktır elbette. Çok ğır mkyj pljd hiç hoş görünmez. Çok hfif bir ruj olbilir. Y d klıcı fondöten ile yüzünüzü hfif renklendirebilirsiniz. Çnt, şpk, gözlük ve terlikleriniz de şıklığınızı tmmlyck ksesurlr olcktır. Böylece pljd hem çok rht edecek hem de çok şık görüneceksiniz.

[gllery ids="33767,33768,33769,33770,33771,33772,33773,33774,33775,33776,33777,33778,33779,33780,33781,33782"]

Yorum Yaz