Kışlık Bayan Uzun Kollu Elbise Modelleri

Elbise

Bynlrımızın son zmnlrd en çok tercih ettikleri kıyfetleri rsınd uzun kollu elbise modelleri olmktdır.Özellikle kış ylrınd tercih ettikleri tsrımlr rsınd bulunn uzun kollu elbiseler ilgi çekici renkleri ile mrklrın reyonlrınd sizleri beklemektedir. Ünlü mrklrın tsrımlrın bktığımız zmn tek renkten oluşn uzun kollu elbiselerin ön pln çıktığını görmekteyiz. Renklerin bşındn gelen kırmızı, srı, mvi ve bu renklerin tonlrındn oluşn tsrımlr çok şık gözükmektedirler. Uzun kollu byn elbise modelleri ençok  iş hytınız d ve özel günlerinizde tercih edebilirsiniz.

En önemli renk oln kırmızı renk ile oluşn modeller bizim her zmn dikktimizi çekmektedir.İster kıs uzun kollu elbise modelleri  ister, ister diz üstü modellerle hzırlnmış uzun kollu elbise tsrımlrınd mini diyebileceğimiz modeller de vr. Kış modsınd çoğu bynlrımız uzun kollu tsrımlrı tercih etmektedirler. Sizlerde modnızı bu şık tsrımlrdn yrtbilirsiniz. Modeller rsınd kumşı ince çok fzl butik vr. Çoğu model ipek kumşlrdn oluşurken, çoğu modelde uzun kollu model de keten tsrımlrdn oluşuyor. Mrk seçimlerinde öncelikli olrk hzırlığınızı yprk , ünlü lış veriş sitelerine göz tmnızı tvsiye edebiliriz. Trendyol , Morhipo, Mrkofoni gibi ünlü lışveriş sitelerinde birçok ünlü mrknın butiğine rstlybiliriz. Bunun dışınd Adilışık, Defcto, Collezione, Bershk, tsrımlrınd göz tmnızı tvsiye edebiliriz. Günlük uzun kollu elbise modelleri ile bu kış sezonunu çok rht  ve sımsıck geçirebilirisiniz. Bynlrımızın d ilk tercihleri rsınd yer lmktdır.

Uzun kollu elbise modellerine bktığımız zmn bu yıl klem elbise modelleri , bndj elbise modelleri , kloş elbise modelleri son derece popüler modeller diyebiliriz. Ayrıc bu sezon en ilgi çekici tsrımd syıln sırt dekolteli uzun kollu elbise modelleri çok iddlı gözüküyor. Her zmn dikkt çeken tsrımlr rsınd bulunn şık uzun kollu elbise modelleri tsrımlrı ile çok şık krşımız çıkmkt olup slş uzun kollu elbise modelleri , penye uzun kollu elbiseler, kdife ve kot elbise modellerinde de uzun kollu elbise modelleri çok dikkt çekmekte. Uzun kollu elbise modellerinde en çok siyh, gri, mvi , mercn, mor, yeşil gibi renkler ön pln çıkıyor. Uzun elbise modellerinde şık desenler , geometrik desenler , çizgiler , ve küçük figürlerden oluşmktdır.

< href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-1-2" rel="ttchment wp-tt-22025"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-2-2" rel="ttchment wp-tt-22026"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-3-2" rel="ttchment wp-tt-22027"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-4-2" rel="ttchment wp-tt-22028"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-5-2" rel="ttchment wp-tt-22029"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-6-2" rel="ttchment wp-tt-22030"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-7-2" rel="ttchment wp-tt-22031"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-8-2" rel="ttchment wp-tt-22032"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-9-2" rel="ttchment wp-tt-22033"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-10-2" rel="ttchment wp-tt-22034"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-11" rel="ttchment wp-tt-22035"> < href="http://www.3kmod.com/elbise/2014-kislik-byn-uzun-kollu-elbise-modelleri/ttchment/kislik-elbise-modelleri-12" rel="ttchment wp-tt-22036">

Yorum Yaz