Uzun Kollu Abiye Modelleri

Kış ylrınd ünlüler trfındn en çok tercih edilen genellikle sırt dekolteli göğsü kplı tsrımlrdn oluşuyor. Oldukç trend durduğunu ve yılınd oldukç mod olduğunu söyleyebiliriz. Gece hytının bynlr için vzgeçilmezidir biyeler. Her kdın, bir dvetten içeri girdiğinde herkes on bksın ister. Siz de, ktıldığınız prti ve dvetlerde gecenin en dikkt çekici hnımlrındn biri olmk istiyorsnız, uzun kollu biye elbise modellerini tercih edebilirsiniz. İlk olrk ypmnız gereken sezonun trendlerini tkip etmek. yılınd mod olck renk ve biye modellerini tkip ederek, ktıldığınız dvette modyı ykındn tkip ettiğinizi gösterin. Bu yıl biye modellerde öne çıkıyor. İnce fiziğinizi vurgulmk ve öne çıkrmk için blık formd, uzun kollu biye modellerini tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde omuz bölgesi geniş oln bynlr için de yine uzun kollu biyeler tvsiye ediliyor. Mini boyd nck uzun kollu bir biye tercih ederek, kollrınızın klınlığını gizleyip, bcklrınızın güzelliğini öne çıkrbilirsiniz. Genellikle pyetli, dntelli modellerle krşımız çıkn uzun kollu biyeler, bu yıl prtilerde olduğunuzdn dh fit görünmenizi sğlyck.

mezuniyet kıyfetleri rsınd d yine sıkç krşılşcğız. O nedenle, siz şimdiden ünlü biye mrklrının yeni yıl koleksiyonlrın bir göz tın. Size en uygun model ve renkte seçerek, mezuniyet gecenizde gecenin şıklrı rsınd yer lbilirsiniz. Kışın ktıldığınız dvetlerde çok şık ve çekici olmnız için birebir olmkl berber , Modelleri nedense dh çok uzun etekli modellerde öne çıkıyor. Sizlerde her türlü nişn, söz, düğünlerde giymek için bol bol model bulbilir ve rzu ettiğiniz modeli sergileyerek kış şıklığı yrtbilirsiniz. Kışlık biye modellerinin bş tcı oln uzun biyeler de renkler ise geçen yıllr göre koyu renkler değil de dh çok çık ve göz lıcı renkler ön pln çıkıyor.

Özellikle yeşil, gri, kırmızı gibi uzun kollu biyeler sizleri çok dh popüler hle getirecektir. modsın göre giyinmeniz sizin mody oln ilginizi de orty koymuş olcktır. Özellikle uzun bir kolye bu biye modellerine en ykışn türlerin bşınd geliyor. Bu sebeple bu gibi yrıntılrı tlmyın ve şıklığı elden bırkmyın. Uzun kollu biye modellerine en çok ykışn bir diğer kumş türü ise dntel detylrıdır.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz