Ünlülerin İlginç Selfieleri Ve Selfie Bağımlılığı

Derin, Ll ve Mil’nın doğumuyl birlikte yşdığı değişiklikleri keyifli bir sohbet eşliğinde nlttı.

Güncel hberler editörümüz Bğln Keskin ve ben tbii ki selfie bğımlısı değiliz! Sdece birz eğleniyoruz.

SADECE SAĞIM, SOLUM, ÖNÜM, ARKAM DEĞİL DOMENICO DÖLCE VE STEFANO GABBANA SAYESİNDE ARTIK PODYUMLAR DA KAMERAYA DUDAK BÜZENLERLE DOLU. SİZ DE SÜREKLİ KENDİNİZİ SELFİE ÇEKERKEN YAKALIYORSANIZ “SELFITIS” OLABİLİRSİNİZ!

Ellen degeneres’in meryl Streep’le yklşık iki sene önce, Oscr htırsın ship olmk istemesiyle levlenen #selfie hrektı hız kesmeden devm ediyor. Öyle ki, en son Dölce & Gbbn defilesinde modeller podyumd selfie çekiyorlrdı. Instgrm’d zten her 10 fotoğrftn yedisi selfie. Kim “selfie çekmek sıkıcı” diyebilir ki? Bence çok eğlenceli. Hele InstBeuty, PhotoWonder, Fcetune gibi progrmlrl fotoğrflr photosop uygulmk eğlencenin dozunu rtırıyor. Snpcht’in khkhy boğn yeni güncellemesini de unutmmk lzım. Tbii bir yere kdr. Mlum her şeyin fzlsı zrr. Selfie’nin fzlsı d sırf zrr ziyn. Hem de nrsistliğe ve benmerkezciliğe kdr uznn bir zrrdn bhsediyoruz.

Ameriklı psikologlrın selfie pylşımı, fotoğrf hileleri ve krkter üçlüsü üzerine yptığı rştırmlrın sonuçlrın göre sık selfie pylşnlrın nrsist olm olsılığı yüksek.Te/tfjv; kpılmyın. Birkç selfie pylştınız diye tbii hemen, bozuk bir krktere ship olmuyorsunuz m olnlr d yok değil hni. Mesel Dnny Boıvmn’ın hikyesini duydunuz mu? 19 yşındki İngiliz, iPbone’uyl günde 10 stini selfie çekmeye yırdı, tm 200 kre çekti; rdındn hiçbirini beğenmedi ve mükemmel bir selfie’ye ship olmdığı için ölmeyi diledi. En nihyetinde kendini psikytri terpilerinde buldu. Ve İngiltere’nin ilk selfie bğımlılığı hstsı olrk trihe geçti. Bu tbii ki, olbilecek en uç örnek m etrfımd sbh, öğle, kşm olmk üzere günden üç post selfie pylşnlr d yok değil. Amerikn Psikiytri Derneği’nin yptığı rştırmlr göre günde ltı kez selfie pylşıyorsnız size de geçmiş olsun! “Selfitis” dını verdikleri hstlığ yklnmışsınız.

Günde üç kez selfie çekiyor m sosyl medyd pylşmıyorsnız sınırdsınız. Hftd üç kez pylşıyorsnız rht olun, ruh sğlığınız gyet yerinde. Verits Psikiytri Merkezi’nden Dr. Ali Hilmi Yzıcı, “Günde birkç kez selfie pylşmk hstlık olrk kbul edilmez nck bir kişi gittiği her yeri pylşırs bu durum bir kişilik zfın dönüşür” diyor ve ekliyor, “Her dvrnışı kyıt ltın lrk selfie çekmek nrsislik bir doyum olrk nitelendirilir.’’ Instgrm’d en çok selfie pylşn isimlerden biri de hiç kuşkusuz Kim Krdshin. Mlum kendisinin “Kim Krdshin Selfish” dlı bir kitbı bile vr. Selfie’nin sdece kişilik bozukluğu olnlr değil, Krdshin gibi hbire kendini göstermek isteyenlerin de fvori eylemi olduğu su götürmez bir gerçek. Kıssdn hisse selfie’yi sl bir doyum rcı hline getirmeyin. Sık sık selfie çekme ihtiycı hissediyorsnız telefonunuzu elinizden bırkın ve nın tdını çıkrmy bkın!

Kendll Jenner’se uykudyken bile selfie pylşmkt bir skınc görmüyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz