TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK VEGAN MARKETİNE UĞRADINIZ MI?

Vegn Dükkn’ın Shibi Türkn Aprı, vegnlığı ve vegn ürünleri nltıyor: “Vegnlığı sdece beslenme şekli olrk tnımlmk slınd çok eksik olur. Acıyı ve korkuyu tıpkı biz insnlr gibi hissedebilen cnlılrın, yni hyvnlrın yşm hkkını svunn ve bu yşm hkkını hiçe syn her türlü köleleştirme ve sömürüye krşı durn bir felsefe ve-gnlık. Vegnlr et, süt ve süt ürünü, yumurt, bl gibi hyvnsl kynklı ürünleri tüketmeyi reddeder, ipek, yün, deri, kürk gibi mlzemeleri giymez, hyvn deneyleri uygulnmış kozmetik ve bkım ürünlerini kullnmz. Ayrıc hyvnlrın ml olrk görüldüğü vey sirk, su prklrı gibi özgür yşmdn lıkonulup kötü mumeleye mruz bırkıldığı

Yog eğitmeni oln Rchel Brthen tüm dünyyı geziyor ve yog wflrkshop’lrı ypıyor. Kesinlikle ilhm verici. @gununegzersizi Çeşitli yog, piltes ve fitness hreketleriyle güne bşlybilir, egzersiz videolrını izleyebilirsiniz. @bby_fitgym “Çocuğum vr ve spor vkit yırmıyorum” diyorsnız çocuğunuzl berber de pekl nsıl spor ypılbileceğini görebilirsiniz her türlü sömürüye krşı tvır koyr. Vegnlık bir ‘sosyl dlet’ meselesidir kısc.”

TÜM ÜRÜNLER GDO’SUZ! “Vegn Dükkn, Türkiye’deki ilk ve tek ‘sdece vegn’ ürün stışı ypn bir mrket. Yiyecekler hyvnsl kynklı içerik brındırmzken burd sl hyvn deneyleri uygulnmış temizlik ve kozmetik ürünleri stılmz. Gıd, temizlik ve bkım ürünlerinin tümü GDO’suzdur.

Sürdürülebilir ve doğy, hyvnlr dost bir yşm biçimini benimsemiş vey benimsemek isteyen vegn, vejetryen olsun olmsın her yştn, her kesimden insnın sevdiği ve tercih ettiği bir mekn Vegn Dükkn.” NELER SATIN ALABİLİRSİNİZ? “En çok tercih edilen ürünler rsınd çeşidi her geçen gün rtn bitkisel sütleri, Türkiye’nin ilk vegn ürün mrksı Veggy’nin döneri, köftesi, şiş kebbını, kino ve chi tohumunu sybiliriz. Ayrıc çiğ beslenme biçimine j i uygun olrk hzırlnn j vegn ve glütensiz i cheesecke ve çikoltlı ‘ trtlrı d unutmylım.”
New Vegn Products Archives – Red Hot Vegns 3KMod

[gllery ids=""]

Yorum Yaz