sokak stili önerilerimiz

Yerinde yorumlrı ve eklektik stiliyle mod dünysının sygı duyuln, orijinl, etkin ismi Susnn Lu, nmıdiğer Susie Bubble, doğol olrk en çok fotoğrflnn blogger. Ne giyse, hngi kıyfete yorum ypso nınd “sold out” oluyor, yni yok slıyor. Uyumsuz gibi görünen prçlrı keyifle bir ry getiriyor. Susie’nin kendine hs, renkli, cesur ve insnı bşk dünylr götüren stili sdece tkipçilerine değil, tsrımcılr d ilhm veriyor. O, stil ikonu ykıştırmlrın ısrrl itirz else ve komik bulduğunu söylese de bizce görünen köy kılvuz istemez!

DETAY SANATI

Mod detylr indikçe kişiselleşir ve nlm kznır. Sihirli dokunuşlr, bir ksesurın kttıklrı ve giyim sırlrıyl bmbşk görünebilirsiniz. Detylrın gücüyle stilinizi bştn yrtın, küçük yrıntılrl büyük değişimler ypın!

BANA BİR BANDANA

Stil önerisi: Yoks siz bndnnızı sdece boynunuz mı srıyorsunuz? Tıpkı Chir Ferrgni gibi şpknızın etrfın iliştirin. Y d bilezik gibi bileğinize srın. Kimi zmn d kemerlerinizin yerine lkın.

ÇANTAYI OMUZDAN ASMAK MI?

Ne münsebet… Chnel, Versce gibi defilelerde çokç gördüğümüz gibi omuzdn skılı çntlrı bileklerinize dolyıp tşıyın. Stil önerisi: Bileklik tkmk yerine çntnızın zincirli skılrını bileklerinize dolyın. Yeni mod sisteminden önemli ve gizli bir stil tüyosu.

GÖRKEMLİ KÜPELER TAŞIYIN

Gösterişli küpeleri mullok kybedenler için idel.

DESENLİ TIRNAK DEVRİ

Tırnklr oje sürme devri kpndı. Yurt dışınd fzlsıyl yygınlşn “nil rf” (tırnk sntı), çeşitli desen, sembol ve renkteki çıkrtmlrl tblo gibi tırnklr yrtıyor. Tırnğ direkt ypıştırıln dövmeler de çok prtik; sıkıldığınız zmn değiştirebilirsiniz.

Stil önerisi: Sephor’nın ‘nil ptch”, yni tırnk ypıştırıcılnyl uzun süre bkımlı tırnklr ship olbilir ve ojeden srrn tırnklrl vedlşbilirsiniz.

MÜCEVHER AYAKKABILAR

Sde bir ykkbıyı çeşitli mücevherlerle süsleyerek bmbşk bir prçy ship olbilirsiniz. Fiyonklr, zincirler ve tşlrl ykkbılrınızı bştn yrtın, stilinizi şımrtın.

Stil önerisi ristlli “potinleri yılbşı için şık bir llernotif olbilir.

OMUZLARA ÖZGÜRLÜK

Geçtiğimiz yıl mntolr, giyilmeden zrif şekilde muzlr bırkılıyordu.

Su yıls omuzlrdn şğı düşüyor, sdece kolln giyilerek tşınıyor. Ürüyenler için çok prtik değilse de trzın düşkünler bu kış omuzlrı özgür bırkmktn yn. Stil önerisit Mntonuzu İCHrjer klın bir kemerle jggğlgrnoyı unutmyın.

ÇANTANIZI BAŞTAN YARATIN

Rengrenk çnt böcekleri y d “bg bugs”lrl en klsik çntyı bile bştn çıkrbilirsiniz. Kri Lgerfeld’in Fendi’nin15 sonbhrkış defilesinde tnıttığı, kendi mini kopysı oln çnt süsü “Krlito”yl bşldı her şey. Bir nd modnın en rzu edilen nesnesine dönüşen “Krlito”dn feyzlrk giderek syılrı rtn tüylü, kürklü y d pyetli bu sevimli cnvrlrı çntnız srk hem mody yk uydurun hem de stilinize hreket ktın.

Stil önerisi: Çnt süsü olrk hyvn figürleri, püskül ve eşrplr d kullnbilirsiniz.

TÜYLÜ AYAKKABILAR GİYİN

Tüylü ykkbılrl podyum çıkrn Celine’in gerek yok. kış defilelerinde de Fendi, idel görünmese de tüylerin içimizdeki çılgın Stil önerisi: Tmmen lüylü bir dünyd yşmk İstemiyorsnız, ykkbılrınız İliştirdiğiniz ponpon ve tüy detyıyl d.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz