SUSHI’DE YENİ BİR ADRES 312

PROJELERİNDE “GERÇEĞİ HAYAL ETMEYİ” İLKE EDİNEN NET MİMARLIK, ANKARA’DAKİ SUSHI-TEPAN RESTORANI 312’DE, YALIN, İŞLEVSEL VE ESTETİK BİR ÇİZGİ YAKALAMIŞ.

Konsept geliştirme ve iç mekân tsrımlrı, İçmimr Ali Doruk ve Mimr Hkn Hbif’e it oln Net Mimrlık trfındn gerçekleştirilen, bitişik iki bindn oluşn 312’nin giriş ktı sushi-tepn restornı, birinci ktı ise br olrk düzenlenmiş. Konseptin öne çıkn önemli unsurlrındn biri olrk kot frklrı çokç kullnılmış. Cephede, cmlr iç ve dış mekân ilişkisini sğlyck ve kışkn bir görünüm oluşturck şekilde mümkün olduğunc geniş tutulmuş. Düşük kottki restornın giriş bölümünün tvnınd Amerikn cevizi kullnılmış. Tvndn srkn kğıt lmblrl ydınltıln geniş hole, “tepn” olrk dlndırıln ızgr tezgâhı ve tezgâhın uzntısı olrk tsrlnn, konuklrın hemen ord oturup yemek yiyebilecekleri bölüm yerleştirilmiş. Br ve mutfk d burd konumlndırılmış, ikinci kot, oturm düzenine ship restorn yrılmış.

Burd tsrımın dikkt çekici noktlrındn biri, tm ortdki, on kişinin ğırlnbildiği zeytin kplı konsol ms. Diğeri ise, mekânın rk trfındki, sushi’lerin hzırlndığı epoksi boylı kırmızı cml kplı br. Brın rksınd, gleri boşluğund 5 metre kdr yükselen ynlı duvr d yine mekânın belirgin unsurlrındn. Üst ktt br ve dns pisti vr. Modern çizgilere ship sedirlerin duvrdn duvr uzndığı bu kt, iş çıkışı stlerinde birry toplnrk rht rht sohbet edilebilecek, çok konforlu bir mekân. Biny it kış bhçesinin mlzemelerinde iç mekânl uyum gözetilmiş. Yine burd d boydn boy uznn sedirler rht stler vt ediyor.

312, Arjntin Cd. 30, Kvklıdere-Ankr. Tel: (0-312) 467 33 44. Net Mimrlık, tel: (0-212) 233 70 65.

1. Üst ktt, duvrdn duvr uznn sedirlerin krşısın beyz kübik sehplr ve puflr yerleştirilmiş. Konuklrın, çevrelerinde durup ykt sohbet edecekleri tbure-brlr, dns lnın serpiştirilmiş.

Duvrlrdn çıkrıln konsol pleksi plklr, brdklrın konulbilmesi için.

2. Kış bhçesinde, zeminde yğlnmış msif merbu kullnılmış. Lke mslr ve sndlyeler beyz renkte. Alçk duvr merbu’dn ypılmış; üzerine kırmızı hologrmlı kğıttn ypılmış bjurlr yerleştirilmiş. Gündüz günışığı, gece ise tvndn srkn beyz opk cmdn lmblrl ydınlnn mekândki boydn boy uznn sedirin rksınd ise renkli pleksiden ypılmış pndntifler vr. Tüm sndlyeler İtlyn Prri mrklı.

3. Restornın giriş kpısının ynındki sbit vitrin, yrı trnsprn kırmızı cm filmiyle görüşü sınırlıyor. “Tepn” olrk dlndırıln ızgr tezgâhı ve onun uzntısı olrk tsrlnn yemek yeme bölümü de bu köşede yer lıyor.

4. Bin girişinde restorn ktının zemin mlzemesi oln krem rengi epoksi devm ediyor. Bsmklr ve yollr, yn duvrlrdn kopuk olrk kn ykılmış siyh grnitle belirlenmiş. Yol, yerden 30 cm. yükseklikteki spotlrl ydınltılıyor.

312.jpg

Photos for Fuji Sushi Bot \u0026mp; Buffet Yelp

Osk Sushi – 312 Photos – Sushi Brs – Downtown – Scrmento, CA …

Union Sushi + Brbeque Br – 230 W Erie St Chicgo, IL 60654 – Ph …

Chicgo Sushi Br Resturnt Coupons, Dels \u0026mp; Specils IL – newest

Hero Sushi

Yorum Yaz