Kısa çorap nasıl örülür?

Kıs çorplr nsıl örülür?

Üstten bşlnır; beyz yünle 46 ilmek tılır ve 9 cm 2/2 lstik örülür. 17. ve 19.sırd her iki kenrdn 1 ilmek eksiltilerek jersey örgüyle devm edilir. Düz örülür, 23 cm yüksekliğe gelindiğinde yğ bşlnır; ylnızc ortdki 14 ilmeğin üstüne (ynlrdki 14 ilmek çık bırkılır) 22 sır jersey örgü örülür. Sonr kırmızı yünle şişin üstüne çık bırkıln bir kenrın 14 ilmeği; ort kısmın kenr uzunluğu 9 ilmek; ort prçnın 14 ilmeği; ort kısmın öbür uzunluğu 9 ilmek ve öbür kenrd kln 14 ilmek geçirilir.

Bütün bu ilmeklerin üstüne 6 sır örülür,sonr yk tbnının eksiltilmesine geçilir ve şöyle örülür. 1. sır: 4 ilmek örülür, 2 ilmek birlikte, 18 ilmek, bir sonrkiyle üstüste konulmuş 1 ilmek, 8 ilmek, 2 ilmek birlikte, 18 ilmek, üstüste gelmiş 1 ilmek, 4 ilmek. 2. sır ve benzeri sırlr: Ters. 3.5 ve 7. sırlr: Örmeden boş lınrk eksiltmeler yinelenir; bir eksiltmeyle öbürü rsındki ilmek her kez zlır, m gene de geriye 18 ilmek klır. 7. sır bitirildiğinde bir sonrki sır yrısın kdr örülür; şişler desteklenerek örgü yrısındn kıvrılır, şişin biriyle 1 kez, öbürüyle yrı 1 kez iplik krşılıklı geçirilerek ilmekler iğneyle kptılır. Bck dikilir.

Dört tne yumuşk, renkli tkım. Gök mvisi renginde omuzdn ilikli kzk, pntlon ve ptikle tkım olrk örülebilir. Elbise için yeşil ve gök mvisi renkler kullnılbilir. Çok kullnıln krem rengi de göze çok hoş ve kibr görünür.
örgü çorp modelleri | örgü modelleri 3KMod

[gllery ids=""]

örgü çorp modelleri | örgü modelleri 3KMod

Örgü çorp modelleri çorp örnekleri şişle örülmüş çorp ör 3KMod

Hroş Örgü Nsıl Örülür | Örgü Modelleri 3KMod

Hrşo Ptik Bot Nsıl Örülür?, hrşo çorp, frklı ptik bot … 3KMod

örgü çorp modelleri | örgü modelleri 3KMod

Örgü çorp Ypılışı Resimli Anltım |Resimli Yemek Trifleri 3KMod

Şık çorp ve ev ptikleri(örgü-kumş) 3KMod

Yorum Yaz