Batik elbise modelleri

ZARİF İŞBİRLİĞİ

TASARIMCI ÖZGÜR MASUR; BATİK BY ÖZGÜR MASUR KIŞ KOLEKSİYONU İLE ELEGAN VE ZARİF BİR ŞIKLIĞA İMZA ATIYOR.

Btik by Özgür Msur Koleksiyonu’nu hzırlrken nsıl bir kdın hyl ettiniz, öğrenebilir miyiz?

Her zmn lüks görünen ve fotoğrf verebilecek kdınlrı temel lrk bu koleksiyonu hzırldım. Zrif, elegn ve ynı zmnd d şıklığındn tviz vermeyen bir kdın hyl ettim. Koleksiyon kç prçdn oluşuyor?

Bu sezon midi ve uzun olmk üzere, frklı elbise modellerinin yer ldığı dokuz prçlık bir koleksiyon hzırldık. Koleksiyondki elbiseleri özel dvetlerde ve kutlmlrd rhtlıkl kullnbilirsiniz. Koleksiyond kullndığınız renkler ve detylr hkkınd bilgi lbilir miyiz? Origmik detylr ve frklı kup prçlmlrı, Btik by Özgür Msur Koleksiyonu’nun bütününü oluşturuyor. Renk olrk sezonun gözdesi bordo, elegn bir dokunuş imz tıyor. Ayrıc her dim vzgeçilmez siyh, lcivert, pudr ve kırmızı renklerini de krep ve şifonlrl hrmnldık.

Mrk ve tsrımcı işbirliklerine nsıl bkıyorsunuz? Her mrk ve tsrımcı rsınd uyum olbilir mi? Mrk ve tsrımcı işbirliği tüm dünyd son derece önemli bir süreç. Bu koleksiyonlr, beğendikleri tsrımcının prçlrın ulşılbilir ölçüde ship olmk ve kendini özel hissetmek isteyen kdınlrın fzlsıyl ilgisini çekiyor. Bu nedenle bu tür işbirliklerine olumlu bkıyorum.

Btik ile iki sezondur birlikte çlışıyorsunuz. Size göre bu işbirliği nsıl gidiyor?

Btik’in, çlışmy bşldığımız ilk günden beri iyi rkdş olduğumuz güzel bir ekibi vr. Bu d bizde güzel bir sinerji oluşturdu ve gerçekten iyi işler çıkrmmızı sğldı. Ben ypım gereği de rkdşlığ önem veren biriyim. Arkdş olmycğım hiç kimseyle çlışmm.
2016-btik-elbiseleri-15 Elbise Meknı 3KMod

[gllery ids=""]

2016-btik-elbiseleri-14 Elbise Meknı 3KMod

Btik Elbise Modelleri Sence Mod 3KMod

Btik Modelleri Mod 3KMod

İlkbhr Yz Btik Elbise Modelleri kdın ve trend 3KMod

2016-btik-elbiseleri-5 – Engin Mod 3KMod

İlkbhr Yz Btik Elbise Modelleri kdın ve trend 3KMod

2016-btik-elbiseleri-10 – Engin Mod 3KMod

Btik Elbise /Kış Modsı -/Yz Modsı … 3KMod

Btik Giyim’de Yeni Sezond Kmpny ve İndirimler – NurFez 3KMod

Yorum Yaz