İçinizdeki Gücü Açığa Çıkarın

Sihirli Ağç Moring

Revitlizing Supreme +’in etkili formülü, cildi nemlendirir. Hyt Ağcı olrk d bilinen Moring Ağcı, Estee Luder’ın üstün teknolojisi syesinde cildinizle buluşur. Mndlin ve Bergmut’un odunsu notlrl hrmnlndığı krem, cildinizde hoş bir koku bırkır.

Dh Fzl Işıltı

Aydınlık bir görünüm, sğlıklı ve güzel bir cilt nlmın gelir. İpeksi dokudki Wke Up Blm, uygulndığı ndn itibren etkisini göstermeye bşlr. Anınd ışıltı kzndırn optikleri, cilde tze bir görünüm kzndırır.

Çok Amçlı

Yşlnm Krşıtı Krem

Revitlizing Supreme + Globl Anti-Aging Koleksiyonu ile cildinizin gençlik ışıltısını çığ çıkrın. Çok mçlı yşlnm krşıtı seri, çevresel fktörlerin, stresin ve yşın orty çıkrdığı negtif etkilerle svşır.

Cildin ihtiycı oln nem desteğini sğlrken, cilt yüzeyinde görünen iritsyonlrı zltrk ışıldyn ve ydınlık bir cilt görünümüne ship olmnız yrdımcı olur.

GÖRKEMLİ GECE

Givenchy ‘nin son mod show’und yer ln siyh prıltılı gece elbiselerinden esinlenilerek yrtıln L’Ange Noir, beyz iris ve pudrmsı notlrıyl şehvetli bir geceyi ynsıtıyor. Mrknın yeni yüzüyse oyuncu Aymeline Vlde.

GENÇLİK İKSİRİ

Estee Luder’ın yeni Revitlizing Supreme+ Globl Anti-Aging cilt bkım koleksiyonu stresin, yşın ve çevresel fktörlerin olumsuz etkilerine krşı korum sğlıyor.

Wke Up Blm, 248 TL

BU SERİ SADECE ONLINE

Mod ve güzellik sektörü için trendsetter niteliği tşıyn Net--Porter, Jo Mlone işbirliğiyle klp tışlrımızı hızlndırdı. Lüks lışveriş sitesi için Jo Loves isimli ve 15 ürünlük bir koleksiyon hzırlyn

FERAHLATICI JEL DOKU

St. Brth’ın nneli loe ver jeli güzellik dolbınd bulunmsı gereken kurtrıcı bir ürün. Cildi rhtltn, serinleten ve hücre yenilenmesine destek veren bu jel, ynı zmnd etkili bir nemlendirici. 213 TL

KUSURSUZ CİLT

Cildi şefff bir örtüyle kptn ve cilt bkımın destek veren Dior Dremskin Perfect Skin SPF50 PA +++, Kore güzellik uzmnlığındn ilhml kusursuz bir cilt yrtmyı mçlıyor. t

O BİR KAHRAMAN

Sç, yüz ve vücut için kullnılbilen Drphin Revitlizing 3’ü 1 rd bkım yğı, 4 esnsiyel öz ve 9 değerli bitki özünün gücüyle tepeden tırnğ onrım sğlıyor. 119 TL

[gllery ids=""]

Yorum Yaz