Yaz Makyaj Trendleri

Armoni Spring-Summer şovundn esinlenen Giorgio Armni Interntionl Mke-Up Artisti Lind Cntello, yeni “bckstge” mkyj koleksiyonunu yrttı : Armnı Runwy.

Özellikle defileler için yrtılmış the Armni Runwy Lbortuvrı, Lind Cntello’nun Mr. Armni’nin defilesindeki kumşlrı ve renkleri kullnmsıyl yepyeni bir koleksiyon orty çıkrıyor.

Duygusl ve sofistike bir ilhm Spring-Summer koleksiyonunun beklenmeyen esintisi: kendinden emin ve zrif Armni kdınının kırmızı ile buluşmsı det. Renklerdeki kontrst, koyu çizgiler, yumuşk gölgeler, kırmızının hkettiği zrfeti gözler önüne seriyor.

Cüretkr ve ışıklı, bu sezonun limitli syıdki koleksiyonu gözlerde doğl m bir o kdr sınırsız, derin bkış sğlıyor. Göz kpklrındki gölgeler sınırsız bir ışık verirken kırmızı kirpikler gözlere elektrik etkisi veriyor. Tırnklrdki kırmızılığ zıt olrk dudklr gözle görülmeyen bir incinin ışık sçtığı gibi bir etkiye bürünüyor.
[gllery ids="103157,103158,103159,103160,103161,103162,103163,103164,103165,103166,103167,"]
Yeni Armni Runwy Spring Summer Collection birbirinden güzel dört prçdn oluşuyor: Üç renkli frın ve bir özel pudrmsı llığın olduğu Plette, likit fr Eye Tint; dudklr için Ectsy Lcquer ve tırnklr için Nil Lcquer.

ARMANI RUNWAY PALETTE: hfifçe ydınltılmış ynklr ve hipnotik gözler iki frklı renkle birleşen, lüks ve koleksiyondn lınmış mükemmel dokuy ship bir tüle bürünen plet gözlere ve ynklr fokuslnıyor. ilk çıldığınd ynklrd ve elmcık kemiklerinde mükemmel etki yrtmy yönelik tsrlnmış ydınltm etkisi oln pudrmsı llık dikkt çekiyor. “Color Essenz’ teknolojisine ship bu ürün, dokunduğund kompkt pudr llık etkisi ile birlikte incecik dokusu ve mükemmel rengi veriyor. Diğer bölme ise inciden prlyn griye birbirinden güzel üç frklı renkle krşılıyor. Göz kpklrın ve gözlerin ltın uygulyınc gözleri ydınltrk ön pln çıkrıyor.

EYE TINT

ARMANI RUNWAY PALETTE’inin frlrının ynınd. Eye Tint gözlere duyusl. ışıklı ve mgnetik bir etki yrtıyor. Eşsiz su pigmentli ypısı syesinde en mükemmel renklere ve yoğunluğ ulşmk için içeriğindeki inci moleküllerini yırrk prıltılı, mt. metlik y d sten dokusu yrtmy yrdımcı oluyor. Mestro Fusion Mke up’dn ilhm lınrk tsrlnn bu yenilikçi ürün ‘mkyjsız’ hissi vermesi için ciltte hfifçe dğılıyor ve pürüzsüz bir görünüm yrtıyor. Eye Tint; sf. yoğun ve eşsiz renkleriyle 16 st klıcılığını grnti ediyor, ynı zmnd renklerini hfif y d buğulu gözler yrtmk için uyrlybiliyor.

ECSTASY LACOUER & NAİL LACOUER – ikili etki, ikili duyu Ectsy Lcquer, sürprizler ile dolu bir tecrübe için tsrlnmış, eşsiz teknolojiye ship bir ruj. Ectsy Lcquer. ship olmk isteyeceğiniz her şeye ship; üst düzey prlklık, doygun renkler ve gün boyu nem etkisi! Dudklrınızı tüm gün boyu büyüleyecek oln eşsiz bir buluş. Renk, prlklık, klıcılık ve konfor rsınd kusursuz bir denge… Üstün bir teknolojiye ship. Su. boy mddeleri, gliserin ve cnlılık veren pigmentler, ışıltılı renklerin ptlmsı oln bu ruj için bir ry geliyor. Ectsy Lcquer dudğ değdiği ndn itibren hfif, ferh ve yumuşk bir his bırkıyor ve prlklık 6 st boyunc bozulmdn dudklrınızı süslemeye devm ediyor.

Ultr feminen bir dokunuş için, tırnklr ikonik kırmızı 400 rengindeki oje ile buluşuyor. Bu sezonun zrif ismi ‘Fil Rouge’. Renkli ve prlk, uygulmsı koly tek fırç drbesi ile klıcı bir etki bırkıyor.

Giorgio Armni Interntionl Mke-Up Artisti Lind Cntello. bu özel koleksiyon için “The Armni Runwy kolleksiyonu kendi kendinize bir defile mkyjı yrtbilmeniz için size ilhm verir m siz kendinizde frklı renkleri ve tonlrı d kullnbilirsiniz, imknlr sınırsızdır. Sdece kendiniz olun ve yrtın!’ diyor.

Yorum Yaz