GLA-45 AMG Mercedes

Gerçek Bir Sporcu!

Mercedes-Benz’in modifiksyon şirketi oln AMG’nin son bombsı GLA-45 AMG, yüksek ypısın rğmen gerçek bir spor otomobil zevki sunuyor.

AMG, Mercedes denildiğinde modellerden dh çok kl gelir oldu. Bunun nedeni slınd norml rçlrınd AMG pketli hâllerinin bulunmsı. Am Mercedes, AMG’nin sıl görevinin performnslı rçlr üretmek olduğunun unutulmmsı gerektiğini ve teknolojisinin ilerlediğini göstermek istiyor. GLA 45 de tm olrk burd devreye giriyor.

Yüksek Performns

Kompkt bir SUV olrk tnıtıln ve A serisiyle ynı pltform üzerinde üretilen GLA, AMG kpılrındn spor otomobil kimliğine kvuşup, GLA 45 AMG olrk krşımız çıkıyor. 2.0 litrelik AMG için küçük syılbilecek bir motorl hreket eden GLA 45 AMG, küçük motorun ürettiği

360 Hp’lik güç ve 450 Nm’lik tork syesinde performns konusund AMG’nin ne kdr büyük işler ypbileceğini gösteriyor.

Dış görünümüyle de spor otomobil kimliğini ön pln çıkrtn GLA 45 AMG, sportif tmponlr ve spoiler ile dh d sportif görünüyor. Fkt bu detylr ship olmk birz phlı: AMG’nin opsiyon olrk sunduğu detylr A9.416 gibi bir fiytl sunuluyor.

Sportif İç Mekân

İç mekân geçtiğinde ise sportiflik kvrmı, AMG vites topuzu, sportif direksiyon ve seni krşılyn spor koltuklrl vurgulnıyor. Spor bir rç olmsın rğmen değişmeyen boyutlrıyl rht yşm lnı suns d, sert süspnsiyonlr yüzünden çok rht edemeyeceğini söyleyebilirim.

Porsche’den Bile Hızlı!

AMG trfındn geliştirilen motor, dünynın en güçlü seri üretim 2.0 litre hcmindeki motoru olm özelliğine ship. Yedi ileri çift kvrm şnzımnl sunuln GLA 45 AMG, mnuel modd geç kln vites tepkileriyle performnsı törpülüyor.

Am bunlrın hepsini unutbilirsin. Her gz bstığınd egzozdn çıkn homurtulr ve hızlnm esnsındki ptlmlr, bu sıkıcı durumlrı tmmen klındn çıkrıp, sürüş esnsınd sürekli gülümsemeni sğlıyor. Bir de

bunun üstüne Porsche Cymn’ı zorlnmdn geride bırkbileceğini öğrenince, bu otomobilin gerçekten sporcu olduğunu nlıyorsun.

Sğlm Yol Tutuşu

4MATIC sistemiyle yürüyen rç, Lunch Control sistemi ile 0-100 km/s hızlnmsını 4.8 sniyede gerçekleştiriyor. Gz tepkileri ve direksiyon geri

bildirimiyle beni şşırtn GLA 45 AMG, yüksek ypısın rğmen yol tutuşu konusund hrik işler çıkrtıyor.

Ykıt konusund fbrik değerlerinin ynın dhi yklşmmış olmmızs beni birz üzdü. Skin kullnımd şehir içinde elde ettiğim 16.4 litrelik tüketim değeri, performnslı kullnımd 22.6 litreye kdr çıkbiliyor. Bu

performnst bir rç için bu değerler norml ols d, fbrik değerlerine ykın olmk d hoş olurdu doğrusu. Arç bu kdr düşük motor hcmine rğmen çoğu AMG gibi yüksek bir fiytlndırm ile geliyor. Ve çıkçsı, rçt bulunn opsiyonlrl birlikte iki tne GLA 180 lbilirsin. *302.934 oln test rcının fiytı kıld “Acb?” sorusunu bırkıyor.
Mercedes-Benz GLA 45 AMG review first drive CrsGuide 3KMod

[gllery ids=""]

AMG GLA45 SUV Mercedes-Benz 3KMod

GLA 45 AMG 4MATIC 3KMod

Mercedes-AMG 3KMod

Performnce, Prcticlity, nd Style: TheMercedes-Benz GLA45 AMG 3KMod

GLA 45 AMG 3KMod

Mercedes-Benz GLA 45 AMG review first drive CrsGuide 3KMod

Mercedes GLA 45 AMG with its outstnding looks…. indin crs … 3KMod

Yorum Yaz