Garnier Nem Bombası Kağıt Maskeler

GUÇLU ANTİOKSİDAN ETKİ

Grnier Nem Bombsı Kğıt Mskeler, içeriğindeki güçlü ntioksidnlrl cilde yoğun bkım etkisi sunuyor.

Grnier Nem Bombsı Kğıt Mske, tüm cilt tiplerinin ihtiyçlrını göz önünde bulundurrk 2 frklı ürün çeşidi sunuyor: Norml ve kuru ciltler için nr özlü Cnlndırıcı Kğıt Mske, krm ve yğlı ciltler için yeşil çy özlü Ferhltıcı Kğıt Mske. Cilt tipinize uygun mskeyi seçin ve cildiniz nınd neme doysun.

Antioksidnlrı keşfet

Mucizevi etkileriyle dikkt çeken ntioksidnlr, hücrelerin onrılmsın ve hücre yenilenmesine yrdımcı oluyor. Özellikle yz sonrsı cildinizin kybettiği nemin krşılnmsı için ntioksidnlrın gücünden fydlnın. Teşilçy, nr, kırmızı üzüm ve greyfurt en güçlü ntioksidnlrdndır.

CANLANDIRICI NEM BOMBASI KAĞIT MASKE İLE

CİLDE ANINDA NEM DESTEĞİ

Sğlıklı, genç ve ydınlık bir cildin temel ihtiycı nemdir. Grnier Nem Bombsı Kğıt Mske, tek kullnımd 1 hftlık nemlendirici serum etkisi sunrk cildin mksimum seviyede

nemlenmesi için etki sğlıyor. Cilde yoğun nem ve cnlı görünüm sunn Cnlndırıcı Kğıt Yüz Mskesi, içeriğindeki ntioksidn nr özüyle sdece 15 dkikd tzelik sunuyor.

Uygulm şmlrı

Grnier Nem Bombsı Kğıt Mske, koly uygulmsıyl dikkt çekiyor. Ürünü önce pketinden çıkrtın. Sonr beyz kısmı lt, mvi yüzeyi üste gelecek şekilde yüzünüze yerleştirin. Üstte kln mvi yüzeyi yukrdn şğı nzikçe çıkrtın. Prmk uçlrınızl mskenin yüzeyine dokunrk cildinize iyice yerleşmesini sğlyın.

15 dkik sonr çıkrtıp kln serumu yüzünüze ve boynunuz yedirin. Sonrsınd yüzünüzü yıkmnız gerek yok.

Sonuç: Neme doymuş ve cnlı görünen bir cilt.

Grnier Nem Bombsı Kğıt Mske yüzünüze ypışrk hreket kolylığı sunuyor. Durum böyleyken zmnı değerlendirmek size klıyor.

15 DAKİKADA

Neler ypılır?

Grnier Nem Bombsı Kğıt Mske yüzünüzdeyken rhtç hreket kolylığı sunuyor. Size de 15 dkik boyunc dilediğiniz her şeyi ypm zmnı klıyor.

TATLI PRENSES

Msken yüzündeyken kendini nefis bir kekle ödüllendirmeye ne dersin? Hydi mlzemeleri çırpmy bşl!

[gllery ids=""]

Yorum Yaz