Yazlık Erkek Kıyafetleri

Herkesin üstündekinden frklı, çiçek desenli y d ekose olmyn myo rıyorum. Nerelere bkmm gerektiğiyle ilgili destek ric edebilir miyim?

Alışverişe bilgisyrınızdn bşlybilirsiniz. Bluemint.com ve shopigo.com’d bulbileceğiniz Frescobol Crioc mrksının modellerini beğenebileceğinizi düşünüyorum. Hyvn desenleriyle rnız nsıl? Bluemint’in pelikn desenleri hem eğlenceliler hem de renk dengesiyle son derece modern görünüyorlr. Kmuflj desenin mvi tonlrındki uygulmlrı d hoşunuz gidebilir, Frescobol Crioc’nın beyz üstüne gece mvisi geometrik bskılı modelleri rdığınız myolr olbilir,

Online lışveriş sevmeyenlerden-seniz Bluemint için Beymen mğzlrın bkbilirsiniz. Shopigo’nun d Mim Keml Öke Cddesindeki mğzsınd Frescobol Crioc myolrı deneyebilirsiniz. H&M’de de uygun modeller bulbilirsiniz.

Kumştn, desene elleriyle şekil vermiş bir ustdn bhsedelim. Kimileri onu Londr’dn çıkn en kıymetli tsrımcı olrk işret ediyor, kimileri ise Svile Row’un simgesi. İğne, iplik ve fırçsıyl mody yeni bir pencere çn Christopher Ne-meth, tmir etme, sökük ymm, knvs boym gibi uygulmlrı kişiselleştirmiş bir sntçı. Londr Snt Akdemisi’ndeyken kendi giysilerini dikmeye bşlyn tsrımcı “yp-geliştir-onr” felsefesinde modd lışılmdık bir yönteme imz tıyor. Onun iğne ve iplikle, kumş ve giysilere verdiği şekil, yrttığı desenler moddn snt doğru sınıf tlıyor.

Esmer ve siyh sçlıyım. Kıs kollu desenli gömlek lmk istiyorum. Hngi renk ve desenlere yönelmeliyim?

Öncelikle uzk durm nız gereken renklerden bşlylım. Keten kumşlrd sıklıkl kull nıln bej ve toprk tonlrınd iki desenlerden mümkün olduğu kdr uzk durmy çlışın.

Bu renkte desenler dh yorgun ve solgun görünmenize neden olbilir.

Mvinin en çığındn koyusun hemen hemen her tonunu rhtlıkl deneyebilirsiniz. Gök mvisi, topz, indigo ve mürekkep tonlrı size çok ykışcktır,

Kullnım yerinize ve şeklinize göre de desenleri değerlendirelim. Eğer bu gömlekleri hft sonu bermuı üzerine y d p ljd kullnm niyetindeyseniz şl ve çiçek desenlerine yönelebilirsiniz. Mudo Collection’d ve Mvide, mvi üstüne koyu r vi bskılı kıs kollu gömlekleri deneyebilirsiniz.

Gerek ceket içine, gerek ceket: iz, dh modern ve şık bir görünüm için mikro desenli kumşlr göz tmnızı öneririm. Ted Bker ve Pul Smith koleksiyonlrındn beyz üzerin’ bskılı gömlekleri chino pntolonlrınızl kombine ederek kullnbilirsiniz.

Zevkli ve rht bir lterntif olrk gömlek yklı, desenli polo tişörtleri de denemenizi öneririm. Cchrel’in küçük yklı, mürekkep üzerine lcivert şl desenli modeli ilginizi çekebilir.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz