Dilan Çiçek Deniz

Diln Çiçek Deniz en tze ess kızımız. Gençliğinin verdiği enerji muzzm.

Zihni, ursı, hreketleri her zmn tze, cesur ve pozitif. 19 yşınd Miss Turkey kinciğiliyle bşlyn yolu şimdi Bodrum Mslı dizisiyle devm ediyor. Gençlerin jrgonu, dvrnışlrı ve duygulrı konusund gerçekçi bir dizi Bodrum Mslı. Diln d it olduğu kuşğın en önemli temsilcilerinden. Bir popüler kültür tüketicisi m onun içinde yetiştiği için bilmeye ve öğrenmeye çok çık. Her zmn dh fzlsını isteyen gençliğin kendi kendini beslemek isteyeceği zten çok çıktı. Bu en tze yıldızımız mod syflrımızd 7 Türk tsrımcının krkterine büründü. Sudi Etuz, Gül Ağış, Zeynep Tosun, Bshques, T.A.G.G., Mehtp Elidi ve House of Ogn’ın yeni koleksiyonlrınd sunduklrı kdınlr için kendini frklılştırırken hiç zorlnmdı Diln. Yüzümüzü çevirmemiz gereken trfın gençlik olduğunu bir kez dh gösterdi bize.

Yeni nesli temsil ediyorsun. Gençliğin olylr bkış çılrı, zevkleri, mutluluklrı neler bize nltır mısın?

Zevkle! Aslınd bu kdr teknolojiyle ve sosyl medyyl iç içe oln kişilerin dh kplı olmlrı beklenir fkt herkesin lgılrı o kdr çık ki. Koly öğrenen, iletişimi kuvvetli, her şeye çık herkes. Hliyle olylr bkış çılrı d öyle oluyor, olylrı her yönüyle ele ln, trtışn, okuyn, yzn ve innılmz bir espri nlyışlrı oln pırıl pırıl

“Koly öğrenen, iletişimi kuvvetli, her şeye çık herkes. Olylrı her yönüyle ele ln, trtışn, okuyn, yzn ve innılmz bir espri nlyışlrı oln pırıl pırıl bir nesiliz.” bir nesil. Zmn geçiyor, hl bzı şeylere krşı önyrgı ols d insnlr kbuklrındn çıkıyor, olduğu gibi dvrnıyor.

Stilini oluşturn en temel prçlr neler? Sdece birkç prçyl trzını nltmk istesen bu hngileri olurdu?

Yz-kış bot ve çizme giymeyi çok seviyorum. Htt bzı rkdşlrım bn çizmeli kedi diye sesleniyor. Demirbşlrdn diyebilirim. Kot ve deri ceketlerim, tulumlrım ve şpklrım vzgeçilmezlerim. Aslınd net bir şekilde benim giyim trzım şu diyemem, zir hep ynı olmk birz sıkıcı geliyor bn. Modum göre giyiniyorum o yüzden, bir gün cochell’y gider gibi bohem bir hvy bürünüp botlrımı giyerken bir gün de nokulund ilk iş günümmüşçesine tulumumu üzerime geçirip çıkıyorum dışrı.

Bize birz Bodrum Mslı’nı nltır mısın?

Bir vrmış bir yokmuş, günlerden bir gün uzk diyrlrd çok zengin bir ile yşrmış fkt ilenin bbsı bütün prsını kybedince ile bşk bir yere tşınıp ord yşmy bşlmış. Bodrum Mslı çok içime sinen, çok bşrılı insnlrl çlıştığım bir iş. Su krkterini cnlndırıyorum. Lise öğrencisi, kemn çln, konservtur hzırlnn, duygulrını en uçlrd yşyn, küçüklüğünden beri her şeyi önüne gelen fkt bun rğmen şımrık olmyn, idelleri oln bir kız. Su’yu çok sevdim, o d ben de birbirimizden çok şey öğreniyoruz.

İçinde bulunduğun kuşk sosyl medyy bğımlı. Sen neresinden yklıyorsun bu yşm trzını?

Aslınd hemen hemen herkes bğımlı oldu rtık. Hiçbirimizin elinden telefon düşmüyor. Hyır öğüt vermeyeceğim ben de o kesimdenim. Sosyl medyyı kullnıyorum, eğlenceli buluyorum. Zmn zmn detox ypmy çlışıyorum ve telefondn bir süreliğine uzklşıyorum tbii. En sevdiğim uygulmys Instgrm.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz