BU AYIN DÖRT GÖZLE BEKLENEN TRENDLERİ

BU AYIN DÖRT GÖZLE BEKLENENLERİNE, YENİ KESİFLERE VE BİRBİRİNDEN YARATICI FİKİRLERE GÖZ ATIYORUZ

Özellikle son beş yıld, teknolojinin nimetlerini bir kenr iterek pikp shibi oln kişilerin syısı zımsnmyck kdr fzl. Dolyısıyl plk koleksiyonerliği de gündemimizde. Siz de bu yold ilerliyorsnız, rşivinize ktmnız gereken iki lbümü ısrrl tvsiye ediyoruz. Geçtiğimiz y ülkemizi de ziyret eden Morrissey’in Viv Hte’i ve İskoçylı grup Belle And Sebstin’ın The Life Pursuit’i…

SESİNİ DUYUR!

Uzun süredir devm eden slogn trend’inin dili gün geçtikçe sivriliyor! Jeremy Scott’ın; Tm Mess’ ibreli trikosu ve Rit Or’nın üzerinden düşürmediği, üzerinde ‘Bd Bitch’ yzn deri ceketi bize bir şeyler nltmnın peşinde olbilir mi?

ONU ÖZLEMİŞTİK!

Wlkmn’in hytımızdki rolünü müziği son 30 yıl içinde doy doy yşynlr çok iyi bilir. İlk kez Sony trfındn 1 Temmuz 1979’d hytımız ktıln Wlkmn, lt kültürün en önemli simgelerinden biri. Birçok filmle de özdeşleşerek bir öncü oln Wlkmn’e, bu sırlr en çok Wes Anderson filmlerinde rstlıyoruz. Durum böyle olunc, zmnınd en ykın rkdşımız oln bu nostljik objenin tekrr piysy sürülmesi de kçınılmzdı!

KATE MOSS BAŞROLDE!

Kte Moss, Gucci’ninKış koleksiyonu için çekilen kıs filmde pprzzi’ler trfındn ykın mrkj lınıyor. Jcqueline Kennedy Onssis’e ithfen tsrlnn ‘Jckie Bg’ ise Kte Moss’un ynınd diğer bşrol oyuncusu. Gucci’nin eski kretif direktörü Frid Ginnini; “Kte Moss’ hyrnım. O modern zmnlrın ikonu. Bğımsız ve modern bir kdın” diyor ikonik model için.

M.A.C X PRABALGL RL NG

M.A.C klımı bşındn ln işbirlikleri ne devm ediyor. Bunun son hlksı ise Prbl Gurung. L’rün sklsınd pudr, llık, ruj, göz klemi ve göz frı bulunuyor. Dmieu 11irsi ve I Iehuul \ewlon gibi iki zil slîle ship sntkârdn esinlendiğini söyleyen Prbl Gurunguu bu koleksiyonun internet silesi udeu ulsbiI irsiniz. fccosmetics.com

Fvo fiıte

OYKUSU OLAN KEŞİFLER

Mir Klmn’m illüstrsyonlrı dünyyı dh çok sevmenize neden olck. New York’tki Cooper-Hevvitt, Smithsonin Tsrım Müzesi; Klmn’m 40 eserine ev shipliği ypıyor. Ayrıc My Fvori te Things dlı kitbını d yolunuz düşerse ord bulbileceksiniz!

SANATSAL KADIN PROFİLİ

Pb29; dını mvi Pntone renginden lıyor. Sntsl bkış çısını tsrımlrın d ynsıtn mrknın kurucusu Lur Blnco, bu kez ksesur ve ev dekorsyonun d el ttı. Ürünleri pb29.es dresinden online olrk stın lbilirsiniz.
Bu yın trendi; Simli botlr – Sözcü Kdın 3KMod

[gllery ids=""]

Bu Ayın Modsı,Byn Giyim Sezonlrı,Kışlık Sezonlr,Tunik,Giyim … 3KMod

Bu Ayın Modsı,Byn Giyim Sezonlrı,Kışlık Sezonlr,Tunik,Giyim … 3KMod

Ayın Trendi Archives MorDolp Mod, Stil Yşm Blogu Gibi Bir … 3KMod

İlkbhr Trendleri Top 10 – Milliyet Hber 3KMod

Tesettür Gömlek Trendleri – Bu Ay Mod 3KMod

Ock Ayı Modsı ve Öne Çıkn 5 Mod Trendi Memnuniyet.net 3KMod

Yorum Yaz