Kış moda trendleri!

VIKTOR AND ROLF

Yeni sezon gömleğin zferini kutlrken, bu zfere brtılı bir yklşımd bulunmk en çok Viktor∓Rolf’e ykışıyor. Gömlek mnşetlerini pntolon pçlrınd görmeyi bekler miydiniz? Peki y mnşetleri brtılı boyutlrd büyütülen ve eteği gömlek kuyruklrının birleştirilmesiyle oluşturuln bir gelinliğe ne dersiniz?

Viktor∓Rolf’un tetrelliğe vrn mksimllik nlyışını seviyoruz!

Modyl eğlenmeyi seven oschino, brtı ve şşdn d kçınmıyor. Bkınız: bhr-yz koleksiyonundki juntiyeler, çizgiler, fırfırlr, iyonklr ve dore ksesurlr… rltnl birlikte giydirilerek lcimli hle getirilen eteklerse yz odsını “mksimlize” ediyor.

SEZONUN ZIT KUTUPLARI

Mod, zıtlıklrdn besleniyor. Yeni sezonun ksi istikmetlere doğru hreket eden trendlerini bir ry getiriyoruz.

SEDA YILMAZ JİL SANDER

Jil Snder mrksının, “mksiml” sözcüğüyle ynı cümle içinde kullnılmsını beklemezdiniz, öyle değil mi? Minimlist estetiğiyle mod litertürüne geçen mrk, sezonun kıld klıcı ve brtılı tsrımlrıyl bu kez “mksiml” cephesinde yer lıyor. Tsrımlrın proporsiyonlrıyl ust şekilde oynyn Rf Simons’un hzırldığı koleksiyondki neon renkler, klın çizgiler ve dev çiçekler göz lıyor. Volümlü uzun eteklerin sde beyz tişörtlerle tmmlnmsı, Simons’un couture öğelerini modernleştirmesinin knıtı.

CELİNE

Geçtiğimiz sezonun minimlist mod kımının yrtılmsınd bşrollerde oln üç ismi yeniden htırlylım. Hep birlikte tekrr ediyoruz: Phoebe Philo, Hnnh McGibbon ve Stell McCrtney. Üçlü, bu sezon d minimlist estetiklerine sıkı sıkıy srılıyorlr. Celine’e hs sdelik nlyışı beyz, fildişi ve diğer uçuk renklerin ğırlıklı olduğu renk pletiyle vrlığını belli ediyor. Geçtiğimiz sezonun minimiizmi, bu kez frklı formlrd krşımız çıkıyor. Hcim kznn pntolon ve tunikler, el örmesi yelekler, desen ve denim kullnımı Phoebe Philo’nun “yeni minimizlizm”ini nltıyor.

CHLOE

Hnnh McGibbon, geçtiğimiz kıştn bu yn be rengiyle iyi ilişkiler içinde. Bu sezon, Chloe’ye kzndırdığı minimlist ruhun ynın, mrknın özünde vroln “girlie” öğelerini de ekliyor. Piliseli şifon etekleri, diz ltınd biten tütüleri ve blerin pbuçlrını bu öğeleri vurgulmk için kullnıyor.

STELLA MCCARTNEY

Stell McCrtney koleksiyonlrı, modern, minimlist ve kullnışlı ; prçlrdn oluşmlrıyl günümüz kdınlrını memnun ediyor. Yeni sezond yer ln i güçlü kesimleriyle öne çıkn i pntolon-ceket tkımlr, kolsuz blzer’lr ve jiletle kesilmiş i izlenimi veren gömlekler, i McCrtney minimlizmini kutsuyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz