ZEYNEP ILICALI

“Trendlere OnnVermem, BcmNeYhşıyors Onu Kullmrm ” Zeynep llıclı cemiyet hytının önde gelen isimlerinden biri. Onunl evini tşımsındn iki gün önce çok yoğun bir iş&dvef hftsınd bir ry geldik. Evi toplndığı için ikinci evi gibi gördüğü ofisinde buluştuk. Güzellik, kozmetik üzerine hoş bir sohbet ettik. İşte fvori ürünleri ve mkyj çntsıyl Zeynep llıclı. HAZIRLAYANESRA ÛZÜBEK esrObestylemgzine.com FOTOĞRAFNAEIM JAFARI Vzgeçilmez güzellik mrklrınız hngileri? L Prine Cvir nemlendiricim. Guerlin Terrcott pudrm. Benefit siyh göz klemim. Lorel Telescopic mskrm. Günlük olrk ynınızd hngi ürünleri tşıyorsunuz? Mrklrı ve kıs olrk nedenlerini yzr mısınız? Ynımd mutlk rujum, göz klemim, pudrm olur. Zten günlük mkyjd dh fzlsını kullnmm. Yıllrdır ynı mrklrı kullnırım. Klsik rujums Buxom şeftli tonlrı. Güzellik konusund yenilikleri&trendleri nsıl tkip ediyorsunuz? Güzellik trendine bkmıyorum. Bn ne ykışıyors onu kullnıyorum. Deneme ynılm yöntemiyle kozmetik dükknlrınd stlerce vkit geçirip yine gidip ynı mrklrı kullnırım. Asl uygulmm dediğiniz bir güzellik konusu vr mı? (klıcı mkyj, dövme, renkli fr, renkli eyeliner gibi) Klıcı mkyj ve dövme korkutuyor beni nedense.

Yüzümüzde en ufk bir ht ömür boyu gitmez. O riske değeceğini düşünmüyorum. Cilt bkımı sizin için önemli mi? Cilt bkım ndir de ols yptırırım, güvendiğim rkdşlrımın tvsiyelerini dinlerim. Vitmin somon gibi tekrr ve bkım özelliği oln kürleri severim. Bu konud gittiğiniz vey bkım yptırdığınız özel bir mekn vr mı? Avşr Klinik. Dilek Avşr çok sevdiğim rkdşım. Eşi de kendi de çok değerli doktorlr, onlr ne önerirse uyrım. Mkyj ve bkım günde ne kdr vkit yırıyorsunuz? Vey yırbiliyorsunuz? Özel bir dvet vrs stler sürüyor. Art up’t sevgili Şengül Aklın yıllrdır mkyjımı ypr. Günlük mkyjıms en fzl 10 dkik. Mskr, klem, pudr, ruj yeter. Kozmetik lışverişinizi neye göre ypıyorsunuz? Kozmetik lışverişlerim deneme ynılm yöntemi vey rkdş tvsiyeleriyle ypıyorum. Yeni bir sezon giriyoruz? Bu sezon it neleri lmyı plnlıyorsunuz? Listenizde neler vr? Ve Bu sezon tüm kozmetik lışverişi Mimi’de yptım. Sephor ve Wllgreens en sevdiğim kozmetik lışveriş meknlrı. Prfüm seçerken nelere dikkt edersiniz? Prfüm trzınızı nsıl tnımlıyorsunuz? Çiçek kokulrı tercihim. Asln burcuyum çok hfif koku d sevmem. Kullndığım prfüm; hem ten, de hem de kıld klıcı olmlı.

Gece-gündüz prfüm yırımı ypr mısınız? Ayırırım. Modum göre bile frklı prfüm kullnırım, spor giyindiysem erkek kokulrını sevdiğim için Zdig Voltire Men kullnırım. Yzın deniz kenrınd Bvlgri bebek prfümü sıkrım. Gece ise Agent Provocteur vey Killin Liisons Dngereuses kullnırım. Yıllrdır kullndığınız ve sizinle rtık özdeşleşen bir koku vr mı? Genç kızlığımdn beri Lolit Lempick kullnırım. Bir de Agent Provocteur Mitresse. “Bkımlı kdın güzeldir” derler bu fikre ktılıyor musunuz? Ktılıyorum. Bkımsız sç, cilt ve vücut tbii ki zmnl yıprnır. Arblrımız bile bkım ypıyorsk kendimize de doğl olrk bkım ypmlıyız. İleride yıllrl birlikte yş ldığınız zmn estetiğe bkış çınız nedir? Neleri yptırbilirim diye düşünüyorsunuz? Yüzün doğl şeklini bozmyn her şey kbulüm. Bn göre botoks’un ve diğer estetik uygulmlrın fzlsı güzelleştirmiyor ksine çirkinleştiriyor.

Cilt bkımı&sç bkımı konusund hngi mrklrı tercih ediyorsunuz? Cilt bkımınd Henri Chenot kullnıyorum. Kendisi ve eşiyle tnışm fırstı bulduğum Frnsız doktorun her ürününe innırım. Sç bkımınd ise sevgili rkdşım Aslı Şen’in Ashley Ooy ürünlerini kullnıyorum. Asimin sçı çok sğlıklıdır. Ürünleri kullndığımdn beri kırıln sçlrım düzeldi. Mkyj msnızı ve güzellik ksesuvrlrınızı (renkli kozmetik-mkyj çntsı-bkım ürünleri) bu gün fotoğrfldık. Bu kdr ürün rsındn günlük kullncklrınızı nsıl seçiyorsunuz? Günlük kullndıklrım mkyj çntmddır. Onlrı yrı tutr ve birkç det lırım. Kozmetik lışverişinizi nerelerden ypıyorsunuz? Türkiye’de Hrvey Nichols, Amerik’d Sephor ve Wllgreens, Londr’d Boots. Bir ürün lmy gidip beş ürünle dönenlerden misiniz? Yoks bu konud krrlı mısınız? Hedefe mi kitlenirsiniz? Bir ürün diye gidip beş ürünle dönerim. Byılırım kozmetik lmy. Güzellik konusund büyüklerinizden öğrendiğiniz ve uyguldığınız bir güzellik ipucu vr mı? Annem hep ‘kremi boyundn yukrı sür’, nnennemse “duştn çıkmdn soğuk su ile yıkn” der. Her dim bkımlı ve güzel görünmeyi bşrn biri olrk neler önerebilirsiniz? Kendinize vkit yırın. Fzl estetik, brtı mkyjdn kçının ve hep gülümsemeye çlışın. Formunuzu nsıl koruyorsunuz? Nelere dikkt ediyorsunuz? iş ve sosyl hytım yoğun. Düzenli spor yprım sonr bir müddet koprım, inşllh düzene oturtcğım.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz