Tullaa çanta modelleri

DER-LIEBLING Bnu Kent

Hmburg doğumlu Bnu Kent el sntlrıyl hşır neşir büyüdü ve genç yşt bol bol seyht etti. Öğrenimini Amsterdm Fshion Institute’d Uluslrrsı Mod İşletmesi lnınd tmmldıktn sonr İstnbul’ döndü ve bu yz “bbouch”lrıyl öne çıkn Der-liebling’i kurdu.

Bbouch’lrın hikyesi nedir?

Fs’ ilk gidişim bundn on sene önceydi. Aklımd kln nılr hep çok renkli ve egzotik. Bir de insnlrın giydiği uzun giysileri ve sivri burunlu çrık benzeri ykkbılrı htırlıyorum. Eve dönerken düzinelerce lmıştık bu çrıklrdn. Bu nılr bilinçltım yerleşmiş bir heves olrk kldı. Geçen Nisnd tekrr Fs’ gitme krrı ldık. Gitmişken ypbileceğim bir proje düşünürken klım ikt kumşı ile unutmdığım “bbouch”lrı birleştirme fikri geldi. Mrkeş’e geldiğimiz gün kendimi medin (eski şehir) içinde sdece bbouch’lrın stıldığı çrşıd buldum. Bu işi ypn ustyı bulmuştum bile! İstnbul’dn özenerek seçtiğim renkli ipek ikt kumşlrı Mohmmed Ust’y teslim edip bir hft sonr tekrr görüşmek üzere ynındn yrılıp seyhtimize

Tull’nın hikyesi nedir?

Çoğu nne y d nnenne evinde küçük bir “el işleri tölyesi” kurmuştur. “Benim nnem de çok güzel örgü örer” cümlesini bir dım öteye tşımk istedim. Annemin örgü mlzemesi lırken tnıştığı düny ttlısı kdınlr,’de evimizde kocmn bir düny yrttı. Annem fikirlerini onlrl pylştı ve orty birbirinden frklı ürünler çıktı. Stış kygısı tşımdn çy khve içerken ypıln işler kiminin çocuğunun okul hrçlığını, kiminin pzr lışverişinin msrfını krşıldı.

Ben ise “bu kdınlr rtık benim sorumluluğumd, istesem de bu işi bırkmm” dedim ve Tull doğdu. Bu d benim sosyl sorumluluğum. Tull Hintçe’de “kn su” demek, bizim işlerimiz de en bşındn beri doğllığı, içtenliği ve kıymeti ile orty çıktı.

O beril Türkmen

Fiytlrı 990 TL ve 695 TL rsınd değişen Tull çntlrı Beymen’lerde bulbilirsiniz. devm ettik. Söz verdiği gibi Cum günü bbouch’lrın hepsini bitirmiş, pketlemişti bile. O gün bu terliklerin üretildiği yerleri gezdik, deve derisinden elde nsıl teker teker kesilip dikildiğini gördük.

Tek bir mkinenin bile değmemesi, tmmen ustlık ve el emeğinin ürünü olmsı beni dh d mutlu etti. Yn yn oturmuş kdınlr ellerinde rengrenk bbouch’lrı teker teker işliyor, hyllerine göre renk ktıyordu.

TULLAA Beliz Fırtın

New York Institute of Technology’de pzrlm ve reklm okuduktn sonr birkç sene New York’t çlıştı. Türkiye’ye döndükten sonr mody oln merkını işe dönüştürmeye krr verdi, Tull’yı yrttı.
Butik ve el ypımı çnt tsrımcılrı – 13 – Tull – Pudr 3KMod

[gllery ids=""]

Tull – Beymen 3KMod

Tull düny mrksı olm yolund | Bhr Akıncı 3KMod

TULLAA Sırt Çntsı Modelleri En Uygun Ucuz Fiytlr Stın Al 3KMod

Tull – SIRT ÇANTASI – Tb 3KMod

53 indirimli Mrksız Ürün Çnt Tull | Modcruz 3KMod

Tull / Zulu Sırt Çntsı | hipicon.com | çnt | Pinterest … 3KMod

Müstesn çntlr: Crystl&Mrble, mynmeıso, Tull ve Mnu Atelier 3KMod

MODA VE SOSYETE: Ağustos3KMod

Tull – EL PORTFÖYÜ – Gümüş 3KMod

Tull – EL PORTFÖYÜ – Bordo 3KMod

Yorum Yaz