Christian Dior Koleksiyonu

CHRISTIAN DIOR’DAN RAF SIMONS’A

Çocukluğunu Güney Frns’dki evlerinin bhçesinde geçiren Christin Dior için doğ her zmn özel nlm tşıdı. 1940’lrın sonund bir çiçekten esinlenerek yrttığı t New Look, modern kdınlrın giyim şeklini değiştiren görünümlerden biri oldu. Ve Dior’un DNA’sın işleyen bu tutku bugün mrknın Kretif Direktörü Rf Simons’ın d en güçlü silhlrındn.

Defileyi izleyen Jessic Alb’nın, şovdn sonr “Gllino’nun çiçeklerinden bir olmk isterdim” dediğini htırlr mısınız? Bugün Dior’un kretif direktörlüğünü üstlenen Rf Simons d sdece mrknın DNA’sınd yer ldığı için değil, kişisel olrk bğlntı kurbildiği için çiçekleri podyum tşıyor.yılınd mrknın bşın geçerek görücüye sunduğu ilk defilede mod eleştirmenlerini, stın lm-cılrı, editörleri ve o gün ord oln herkesi devs bir bhçeden içeri dvet etti. Diorcouture defilesinde 1 milyon çiçekten duvrlr yrtıldı. Bu büyük hylin gerçekleşmesini sğlyns Simons’ın ykın rkdşı çiçek tsrımcısı Mrk Coll oldu.

“Tohumlr büyüyor, çiçek çıyor ve solup ölüyorlr. Onlrı sonsuz kdr yştmzsı-nız. Bn klırs mod d bir şekilde çiçeklerle ynı kderi pylşıyor. Geliyor ve geçiyor.

Çiçekler zrfetin ve romntizmin simgesi. Görüntüleriyle etkiliyorlr, insnlrd frklı duygulrın oluşmsın neden oluyorlr. Tıpkı modnın kendisi gibi” demişti Dzed&Confu-sed’ verdiği bir röportjd. Doğnın en fz- l ilhm verdiği isimlerden biri de hiç kuşkusuz efsnevi Alexnder McQueen oldu. Ingiliz bhçelerinden ilhm lrk yrttığı ilkbhr-yz koleksiyonunun en vurucu prçsı, gerçek ve tze çiçeklerle bezenmiş elbiseydi. Srh Burton yıllr sonr verdiği bir röportjd model podyum çıkmdn hemen önce çiçekleri üstüne yerleştirdiklerini nlttı. İşin en komik ynıys model yürüdükçe düşen çiçekleri şovun bir prçsı snn editörler oldu.
Bhr Couture: Christin Dior 3KMod

[gllery ids=""]

Christin Dior İlkbhr koleksiyonu – Hber Yzr 3KMod

Tivibu Gusto | Christin Dior İlkbhr koleksiyonunu tnıttı 3KMod

Christin Dior İlkbhr koleksiyonu | Kddin.com 3KMod

Christin Dior İlkbhr Yz Koleksiyonu |:| Kdın Mgzin … 3KMod

Pris Mod Hftsı İlkbhr-Yz: Christin Dior -Syf: 1 … 3KMod

Christin Dior İlkbhr Yz Koleksiyonu | Str Kdın Siteleri 3KMod

İyi Kızlr Cennete, Kötü Kızlr Dior’ mı? 3KMod

Christin Dior İlkbhr / Yz Hute Couture Koleksiyonu – HTHyt 3KMod

Christin Dior İlkbhr Yz Koleksiyonu | Str Kdın Siteleri 3KMod

Yorum Yaz