Yuvarlak yüze uygun saç modelleri

Sç insnlrın en çok kendilerini gösterdikleri ln ols gerek. Çünkü sç insnd ilk dikkti çeken yer olrk bilinir. Her insn kendi yüz şekline göre sç kesimlerine yönelmelidir. Yüzünüzün şekli yuvrlk ise vey uzun ise on göre sç kesimlerine önem vermelisiniz. Yuvrlk yüze uygun sç modelinde önemli oln kilolu gösterilen yüz şeklini dh zyıf gösteren sç modellerinin tercih edilmesi çünkü yuvrlk bir yüze ship oln kdınlr genellikle kiloy işret olduğu için bundn hoşlnmzlr. Bunun etkilerini en z indirmek istendiğinde ise uygun bir sç modeli ile bunlr giderilmeye çlışılır. Yuvrlk yüze uygun görüntüleri elde etmek için her zmn ince uzun bir görünüm elde edilmeye çlışılmsı gerekir ve yuvrlk yüze uygun sç modeli rnmsı gerekir.
Yuvrlk yüze uygun sç modellerine dikkt edilmesi gereken. Yüze düz düşen sç modelleri yüzü dh zyıf ve zrif gösterecektir. Bu model ile birlikte yüzünüzde dh ince bir görünüm sğlycksınız. Yuvrlk yüz için kesinlikle kâküllü modeller kullnılmmlıdır. Çünkü yüzü bütün olrk değerlendirdiğiniz zmn kş ve çene bölgesine kdr yüzü uztmk isterken dh d enli bir hl lınmsın neden oluruz.
Bu nedenle kâkül çok d önerilen bir model trzı değildir. Eğer khkül kullnmk gibi bir lışknlık söz konusu ise khkülünüzün rengini tmmen çık bir renkten oluşturun ki dh zyıf bir görünüme ship olun. Ve htt dh çok ten rengine uygun kullnırsk yine yüzıün uzmsın neden olur.
Yuvrlk yüze uygun sç modelleri rsınd en önemli olnlrı ise yüzün tm ortsınd y d ortsın ykın kısmındn yrılrk ktlı olrk kesilen sç modelleri etkili bir zyıflık gösterecektir. Yüzün yn kısımlrındn yüze doğru gelen sçlr yüzün dh zyıf olrk görünmesini sğlycktır. Sçlrınız uygun olrk bir hvlı fırç drbeleri ile dh fzl zyıf bir yüze ship olcksınız.
Hreketlendirmek için sçlrınızı yüzünüzün yuvrlklığını kptmnız gerekecek ve onunl birlikte dh güzel bir görünüme ship olcksınız. Hfif dlglı sç modellerini de tercih edeceksiniz. Çünkü bu modelde yuvrlk yüze uygun sç modelleri rsınd en çok tercih edilen modeller rsınddır.

[gllery columns="4" ids="46742,46743,46744,46745,46746,46747,46748,46749,46750,46751,46752,46753,46754,46755,46756,46757"]

Yorum Yaz