Siyah Saçlara Özel Allık Önerileri

Siyah Saçlara Özel Allık Önerileri

Siyh sçlı bynlr diğer bynlrın d ship olmk istediği sç rengine ship bynlrdır. Bu bynlr her türlü mkyj önerisi uygun olur ve verilen tüyolrdn küçük küçük uygulslr bile kendilerine ykışn birden fzl mkyj seçeneğine ulşbilirler. Siyh sç ship olup d kendisine nsıl bir mkyj gider ne tür mlzemeler kullnmk gerekir bilmeyen bynlrımız için bunlr bir göz tlım mksdı ile bu yzımızd sizler ile buluştuk.

Bu trz öneriler lmyı ve uygulmyı seven bynlr olduğunu biliyoruz. Siyh sçlı bynlr hemen hemen her tür mkyj gider ve bu bynlr en çok siyh renkli mkyj mlzemelerini kullnırlr. Anck bu kdr sbit bir renk ile yol devm etmeye gerek yok. Elbette istiyorlr ise istedikleri gibi bir mkyj mlzemesi kullnm hklrın shipler. Kimse de krışmz bun.

Siyh sç nsıl llık gider ve y nsıl bir mkyj mlzemesi kullnmk lzım gelir bunşrın bilinmesi ve uygulnmsı gerekiyor. İşin sırrı temel olrk mkyj tekniklerini bilmenin ynınd doğru renkleri seçerek dikktleri frklı noktlrd toplmk olrk çıklnbilir. Örneğin koyu tond bir ruj dikktleri dudkt toplyck ve yüzdeki frklı kusurlrın frk edilmemesini sğlycktır.

Y d gözlerin üzerine çekilen bir eye liner gözleri dh cnlı gösterecek orty çıkmsını sğlycklrdır. Allık kullnırken de llık mlzemesinin şırı toz olmmsın dikkt edilmelidir. Aksi tkdirde uçucu olcktır. Sç rengi siyh hnımlrın dh çok şeftli tonu bir llık kullnmlrı dh çekici bir görüntü sunr.

Hngi mlzeme ne ile ne gider nsıl güzel bir mkyj ypılır bilmek gerekir. Siyh renkte mkyj mlzemeleri ile ypıln her mkyj kendi çpınd güzeldir. Anck frklı renk önerilerine de yer vermek gerektiğini unutmylım.

Her tür renk ve modelde ypıln mkyj ve mkyj detylrı siyh sçlı bynlr gider. En çok göz mkyjın ğırlık veren bynlr eğer siyh sçlı ise onlr mvi renkli göz mkyj mlzemelerini tercih edebilirler. Allık seçimini bu gibi pstel tonlr ile desteklemek gerekir.

< href="http://www.3kmod.com/cilt-bkimi-ve-guzellik/mkyj-cilt-bkimi-ve-guzellik/siyh-sclr-ozel-llik-onerileri/ttchment/llik" rel="ttchment wp-tt-39463">

Yorum Yaz