En İyi Kombinleri

MEKAN TATİL KOMBİNİNİZ NERESİ İÇİN?

Rotmızı Bozcd, Çeşme ve İstnbul’ çevirdik! Hrıl hrıl rştırm yptık. Girmediğimiz sokk, yutmdığımız deniz suyu, denemediğimiz kombin klmdı!

EN İYİ KONAKLAMA AİLE YANINDA

Bozcd’nın soğuk denizi meşhur. Şükür ki içimizde denize girince çivi etkisi yrtmk isteyenler vr. Bu riski de Srduny Otel’inde keyfe dönüşüyor.

RÜZGARIN USLU KADINI

Bozcd’nın rüzgrındn stil çısındn fydlnmk için neden uçuş uçuş tkılmıyorsunuz? Pileli etekler etkiye tepki yrtırken, konsept bechwer d Instgrm için yklrı yere bsn bir tercih olcktır.

1- Etek, Zeynep Tosun 1.700 TL 2- Myo, Anis Mrgux Pris 395 TL 3- Küpe, Twist 12 TL 4- Şpk, DeFcto 19,99 TL 5- Sndlet, Hotiç 149 TL

ÇEŞME’DE MÜZİK DEVRİ

Ttil klsiği Çeşme’de Fly-Inn’le birkç senedir büyük oynuyor. Hzirn’d bşldığı özel geceleri Ağustos’t Cielo, DJ Funky ‘C’, Superlover ve Aly & Fil ile devm edecek.

TAKILMANIN TAM ZAMANI

İzmir için Çeşme bir yvru vtn gibidir. Bütün kültürünü ory tşır. Tkılmc gençliği yz sıcğınd iyice kop kop modun geçerler. Geceler bitmez m bikinimiz her zmn içimizdedir. Fly-Inn’in buz gibi suyun her st girebiliriz.

1- Bileklik, Accessorize 72,90 TL 2- Sndlet, İnci 159,92 TL 3- Bikini, Emporio Armni 439 TL 4- Gömlek, H&M 59,99 TL 5- Şpk, Norm 545 TL

PEKİ YA BİZİM ŞEHİR

İstnbul’d deniz snki dlr y d Kilyos’ özgüymüş gibi geliyor. Nedense Boğz’ı unutuyoruz. Oys Big Chefs, Trby Pljı’n yeniden hyt verdi.

YAZA DAİR NE VARSA

Yz mevsiminin güzelliklerini yşybileceğiniz bir şehir İstnbul. Eskiden nsıl Boğz’ güvenli bir şekilde giriliyors Trby Big Chefs de ynı şeyi sğlıyor. Tbii şehirde olduğunuzu unutmdn güvenli bir kombinle yol çıkmnızı öneriyoruz.

1- Çnt, Forever New 149,90 TL 2- Aykkbı, Hotiç 99 TL 3- Küpe, Mngo 29,99 TL 4- Myo, H&M 99,99 TL 5- Pntolon, Levi’s 249,90 TL

[gllery ids=""]

Yorum Yaz