Bikini Modelleri

Fırfırlr kıyfetlerin ynı sır myo ve bikinilerde de boy gösteriyor. Vücutt şirin bir lgı yrtn fırfır detylrın, pstel tonlrındki bikinilerde frklı durduğu kesin. Sezon yk uydurmk ve trendleri yklmk isteyenler için fırfır bikiniler lışveriş listesinde en bş yzılcklr rsınd. Her sezon yeni bir koleksiyon oluşturm telşın girilip fzlsıyl gereksiz ürünlerle doldurup tşırıln grdıroplr bir süre sonr verim lınmz hle geliyor. Grdırobun içinden ne kdr z prçnın kullnıldığını görmek ise giden prlrın boş hrcndığının knıtı. Mkul fiytlrd lımı dh koly hle gelen mrklrdki rtış ise lışveriş kurbnı olmnın bş düşmnı. Hliyle dolplrın gereksiz birçok prç ile dolmsı sonucu ‘giyecek hiçbir şey bulmıyorum’ sözleri bşlıyor. Kpsül grdırop d bu sorunu çözmek için orty çıkn en iyi lterntifler rsınd. Öncelikle kpsül grdırop nedir? Bir sezonu mksimum 30-40 prç ile geçirebilmenizi sğlyn trend, son zmnlrd oldukç yygınlşıyor. Tm nlmıyl kpsül grdırop, tek bir sezon için dolbınızd bulunn 30 uyumlu prçyı kombinleyerek yklşık 3-4 ylık süreç zrfınd bşk ürün ihtiycı duyulmdn ypıln sistemdir.

Az ve öz eşylrl yetinebilmeyi test edebileceğiniz muhteşem bir trend diyebiliriz. Aksesurlr ve çok özel prçlr ise bu ürünlere dhil olmybilir. Bir diğer vntjı ise bu seçilecek öz prçlrınız ile trzınızı dh iyi nlmnız mümkün. Dikkt edilmesi gereken hususlrd ise öncelikle renk seçimleri yer lıyor. Çok krışık renklerde ve desenlerde seçimler ypmk ynlış ve hiç kullnışlı değil. Kullnımı dh elverişli oln renkleri tercih etmekte fyd vr. Bir diğer önemli nokt ise ürünlerin çoğunun kliteli olmsın özen gösterin. On tne lınck ynı ürün yerine bir tne lıp klitelisini kullnbilirsiniz. Böylelikle hem dh doğru giyinebilir hem de çok z prlr iyi grdırop shibi olbilirsiniz.Öncelikli olrk beyz bsic bir tshirt bir grdırobun olmzs olmzı. Gündelik hyt en iyi yk uydurck prçlrdn biri. İpek gömlek ise sofistike ve şık görünmek için çok iyi bir seçenek. Modeli vey rengi frk etmeksizin dolb eklenecek ipek gömlek, her dim iyi bir kurtrıcı. Siyh topuklu ykkbı imdd hızır gibi yetişen cinsten. Hem uyumlu, hem sezon trendine uygun bir model iyi her dim iyi seçenek. Bir diğer önemli prç ise siyh bir pntolon.

Çlışm hytınd sık kullnılck, stil gözetmeksizin herkesin dolbınd olmsı gereken oldukç uyumlu ve kuwetli bir dy. Yz için idel prçlrdn oln prmk rsı terlik ve bir snekers dim elinizin ltınd olck ürünler, ikisinin de ptlk bir renk olmmsınd fyd vr. Kot ceket ise yz ylrınd çok rht kullnılck bir prç. Giy-çık modun d fzlsıyl uygun. Bir jen şort, bir desenli şort yz için kpsül grdırobun olmzs olmzı. Uzun bir gece elbisesi ise yz düğünleri için sbit bir prç. Sezonu en iyi kurtrck sndlet ise es geçilmemeli. Slş ve tiril tiril bir elbise de yz geceleri için dolbınızın bş prçlrındn olmlı. Yüksek bel beyz bir pntolon, blzer ceket dışınd jens şort ve sndlette olmzs olmz prçlrdn. Yz için z ve öz prçlrl kpsül grdırop oluşturrk sezonu dh koly geçirebilirsiniz. En çok giymekten hoşlndığınız renkleri tercih ederek, frklı stillerden prçlr bulrk ve istediğiniz prçlrl oluşturbileceğiniz grdırop syesinde hytınız çok kolylşck, emin olbilirsiniz.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz