Abiye Elbise Modası

Abiye

Yz gelirken düğünler, nişnlr ve sünnet düğünleri de rtmy bşlr. Hepimiz yz boyunc birkç düğüne dvet ediliriz. Tbi düğünler ve nişnlr en güzel kıyfetlerimizi giydiğimiz ve şık olmk istediğimiz günlerdir. Düğün nişn gibi törenlerde genellikle biye kıyfetler giyilir. İşte yz gelirken grdırobumuzdki biye kıyfetlerimizi de gözden geçirmemiz gerekiyor. Am yeni sezonun biye elbise modsını d bilmemizde yrr vr. biye modsı renk seçeneği ve yrtıcı tsrımlrl geniş seçenekler sunuyor.

Abiye kıyfet seçerken öncelikle beden ypımızı iyi bilmemiz ve güzel ollım derken rüküş olmmmız gerekiyor. Bu yüzden bhr girerken kilolrımızı d vermeye çlışlım ki seçeneğimiz dh bol olsun. biye kıyfet modellerinde modsı hiç geçmeyen ve sil olrk bilinen siyh yine çok kullnılmış. Siyh dntellerle vey tşlrl süslenmiş göğüs dekolteli y d sırt dekolteli uzun bir elbise ile her zmn dilediğiniz şıklığ kvuşursunuz.

Bu yılın biye elbise modellerinde tek omuz çık modeller, derin yırtmçlı uzun y d mini etekler çok mod olck. Am bol kbrık elbiseler, pileli elbiseler de bu yıl çok mod. Turkuz, fuşy, yeşil ve mvi renkler de biye elbiselerde çok görülecek. Renk seçiminde ten renginiz çok önemlidir. Esmer bir teniniz vrs her türlü prıltılı renkleri kullnbilirsiniz. Am ten renginiz beyz ise beyz ve srı renklerden uzk durmlısınız.

genç biye modsınd ise mini etekler dh çok ön pln çıkıyor. Siyh beyz bşt olmk üzere her renk gençlere ykışcktır. Am tüm modellerde dntel süslemeler, pyetler ve tşlr bol bol kullnılck. Genç kızlr kbrık biye elbiseleri de rhtlıkl giyebilir. Am dh olgun bynlrın dr kesim biye modellerini tercih etmesi dh doğru olck.

Abiye kıyfetlerde kumş tercihi de önemlidir. Şifonlr, dnteller, ipekler, sten ve kdifeler, pyetli kumşlr, tüllü kumşlr biye kıyfetlerde en çok kullnıln kumşlrdır. En güzel günlerinizde en şık olmk için şimdiden hzırlıklr bşlmnız gerekiyor. Defileleri tkip edip, vitrinlere bkbilir ve size ykışck modeller için fikir edinebilirsiniz.

[gllery ids="33749,33750,33751,33752,33753,33754,33755,33756,33757,33758,33759,33760,33761,33762,33763,33764"]

Yorum Yaz