Bayan Çanta Tasarımları

Çntlr birçok bynın det koleksiyon hline getirdiği son derece önemli bir ksesurdır. byn çnt tsrımlrı rsınd d beğeneceğinizde emin olduğumuz birbirinden özel lterntifler bulunuyor. Detylrıyl ve renkleriyle tüm kıyfetlerinizi tmmlybilecek bir trz ship oln çntlrı elinizden bırkmycksınız. Byn çnt tsrımlrı sezonun özel tüm detylrı bilginize sunmktyız.

Yeni sezon çnt tsrımlrı rsınd el çntlrındn portföy çntlr kdr oldukç geniş bir seçenekle krşılşbilirsiniz. byn deri çnt tsrımlrı koleksiyonlrın değinecek olursk bu koleksiyond birbirinden özel modeller bulunuyor. Zrif kombinlerinizin güzel bir prçsı olbilecek deri çntlrl her trzd ykkbıyı kullnbilirsiniz. byn süet çnt tsrımlrı d sezonun trendlerinden biri olrk ismini duyurdu. Her yerde her n kullnbileceğiniz el çntlrı d oldukç rğbet görebilen bir çnt modeli.

byn çnt tsrımlrı denilince ilk kl gelenlerden biri de biye elbiselerinizle kombin edebileceğiniz tşlı çntlr oluyor. Tş detylı y d prlk rugn mterylden tsrlnrk şık elbiselerinizi tmmlyck oln byn biye çnt tsrımlrı yine çok gösterişli. Özellikle tşlı çntlr son zmnlrın en özel ve göz lıcı çntlrı olrk biliniyor. Tşlı çntlrı kimi zmn çok sde bir kıyfetinizle bile kombine ederek trzınız renk ktbilirsiniz. Bu nedenle byn tşlı çnt tsrımlrı ile ilgili detylı bir rştırm ypmnızd fyd vr. Tşlı çntlr kdr ismini duyurn rugn çntlr d biye kombinlerin tmmlyıcılrındn biridir. Uzun bir süredir her sezon trend olbilen byn rugn çnt tsrımlrı sil duruşu kdr gösterişli trzıyl d kendinden söz ettiriyor.

Kimi zmn şık bir dvette çoğu zmnd günlük hytt kullnmk üzere seçeceğiniz byn çnt tsrımlrı ile ilgili dh pek çok dety bulunuyor. Bunlrdn biri de kullnışlılık ve klite kriterleridir. Omuz skılı çntlr rht kullnımlrı nedeniyle hnımlr trfındn her zmn dh çok tercih ediliyor. En şık detylrl oluşturuln byn çnt tsrımlrı göz ln renkleriyle de beğeninizi kznmyı bşrck. Birbirinden ünlü onlrc çnt mrksının koleksiyonlrı rsınd yer verdiği çnt tsrımlrındn en özel örnekleri beğeninize sunuyoruz.

[gllery ids="44929,44930,44931,44932,44933,44934,44935,44936,44937,44938,44939,44940,44941,44942,44943,44944"]

Yorum Yaz