Yılların Eskitemediği Tasarım Thonet Sandalye

Nov Sndlye olrk Tonet sndlye trihini rştırdık

Thonet sndlye oldukç eskiye dynn trihi ile hlen dh günümüzde lıcısını buluyor. Bu sndlye 1859 trihinde M. Thonet trfındn üretilmiş ve 1930 yılınd kdr 50 milyon stış ypmış. Sndlyenin öyküsü bizim toprklrımız kdr gelmiş. Sultn Abdülhmit bu sndlyeyi Dolmbhçe Sryı’nd kullnmış. Tsrımın sevimli ve konforlu ypısı ile bu sndlye hle dh güncel ve frklı modelleri ile de piys değerini kuruyor. Bşlı bşın bir mrk oln thonet sndlyeyi dünynın her yerinde rtık görmek mümkün. Bu sndlyeyi seçerken ise iki seçeneğiniz vr y hzır ypılmış olnlrı y d hm Thonet sndlye. İlki için hiçbir çb hrcmdn direk kullnım bğlybilişisiniz nck hm modelleri özelleştirme şşınız vr.  

İlginizi Çekebilir : < href="http://www.novsndlye.net/tonet-thonet/">http://www.novsndlye.net/tonet-thonet/

Trihten Günümüze

< href="http://www.novsndlye.net/tonet-thonet/">Thonet sndlye modelleri ile trihten günümüze güzel bir sndlye modeli kldı. Buhrı ile yumuştılrk ilk kez ypıln bu sndlye günümüzde frklı teknikler ile ypılıyor. Genelde hşp mlzeme kullnıln sndlyenin pek çok değişi versiyonun bulmk mümkün. Her model yrı bir renk ile de sunulbiliyor. Bunun için internette kıs bir rştırm ypmk d mümkün. Sndlye modellerinin hepsi görseller bölümünde önünüze seriliyor. Bu sndlyenin seçiminde diğer sndlyeleri içeren kurllr ile ynı. Ergonomi ve sğlmlık her zmn ön plnd olmlı. Bunun için sndlye seçerken oturrk deneyimlemeli ve dh sonr seçim ypılmlı.

 

Thonet sndlye fiytlrı için küçük bir rştırm yptığımızd ise sndlyenin modeli kdr fzl fiyt d olduğunu görüyoruz. Dh çok hşp oln bu sndlye için seçilen mlzeme sndlyenin fiytını d belirliyor. Bu yüzden sndlye seçimi sırsınd pek çok değişkene bkrk fiytı belirlemelisiniz. İlk önce mlzeme ve işçilik ve bun bğlı olrk sndlyenin konforu çok önemli. Sndlye fiytlrı için bu değişkenleri göz önünde bulundurrk hreket ettiğinizde oldukç krlı bir lışveriş de ypmış olursunuz. Bu sndlyenin trihi mlum oldukç eskiye dynıyor ve tsrımı d düny çpınd kbul görmüş durumd. Bu yüzden bu seçimin doğru olduğu şikâr nck yıllr içinde değişen tsrım nlyışı ve mlzemeyi düşünüp on göre kr vermek önemli oluyor.

Dh fzlsı için http://www.novsndlye.net/ web syfmızı ziyret ediniz.

 

Yorum Yaz