Açık Renk Elbise Modelleri

KLASİKTAVIR

Kıs splı çntlrın zmnd yolculuğunu düşünürsek hiç yşlnmdı tezini orty koybiliriz. Her dim şık ve kullnışlılr Bu sezon blok renklerin berber kullnıldığı tonlrıyl dh d gençleştiler. Hit prç thtını bırkmmy krrlı.

Birz si birz şık kesimler bu sezon için ykkbılrd mrjinl bir değişimi gösteriyor;

SPORCU RUHU

Değişim devm ediyor. Preppy ve Prizyen şıklık ortd buluşuyor; cesur renkler, çizgiler ve beyzbol hvsı birbirine knşıyor Retroys tbii ki devm ediyor.

Kış ylrınd genellikle koyu renk elbise modelleri tercih edilirken yz ylrının yklşmsıyl birlikte bynlr çık renk elbise modellerine yönelmeye bşldı. Uçuk pembeler, beyz ve pudr tonlrı ise en çok kullnıln renkler rsınd yer lıyor. Yz ylrının fvori rengi ise geçen yıllrd olduğu gibi yine fuşynın çık tonlrı oluyor.  Genellikle msumiyeti simgelediği için bynlr kendileri için özel ve unutulmz olck günlerde genellikle kombinler oluşturuyor. Su yeşili ve türevleri de genellikle çık renk elbiseler ktegorisinde yer lıyor. Yeni sezon göz gezdirdiğimizde dikktimizi çekenlerden bir tnesi de metlik tonlr oluyor. Açık tonlrd griler y d gri tonlrınd tülden tsrlnmış elbiseler de modeller rsınd yerini lıyor. Tül detyı elbise renklerini her zmn bir ton dh çık gösterdiğinden dolyı pstel tonlrd tsrlnn elbise modelleri tülle detylndırıldığınd büyüleyici güzellikte orty çıkıyor. Düğün ve nişn gibi orgnizsyonlrd sık olrk kullnıln bir dety oln tül, elbise modellerine biye hvsını kzndırn en önemli unsurlrdn biri olrk görülüyor. Koyu renk elbise modellerinin üzerine tül detyı uygulndığınd ise tm olrk olms d bun ykın bir görünüm elde ediliyor.

Sdece yz ylrının değil ilkbhr ve sonbhrınd en çok tercih edilenleri rsınd yer lıyor. Modcılr bu konud devrim yrtck nitelikte kombinler yprk kış ylrı için de çık renk elbise modelleri tsrlmy devm ediyor. Koyu renklerin sleti çık renklerin ise msumiyeti simgelediği günümüzde renk tercihi yprken bynlrın kendi ten renklerini de göz önünde bulundurmlrı gerekiyor. Koyu ten rengine ship bynlr koyu renk elbise modelleri tercih ettiğinde bu tonlr kendilerine ykışmybiliyor. Çok çık ten rengine ship bynlr ise  seçerken birz dh dikktli olmlılr. Deneyip kendilerine ykışn elbise modellerini seçmeliler. 

Strplez modellerde ve boyundn çprz skılı modellerde oldukç şık bir görünüm sğlıyor. Sizlere en çok ykışn renkleri seçebilmeniz için öncelikle ten renginizle uyumlu oln renkleri belirlemeniz gerekiyor. 

[gllery ids=""]

Yorum Yaz