Lüx Ev Dekorasyonları

Sizler için lüks dekorsyonu ünlü bir iç mimr ile konuştuk.

Ev dekorsyonund özellikle sevdiğiniz vrmı?

Art deco’nun ilhm verici, ylın m gösterişli etkisini ve HollyWood’u çğrıştırn tetrl çrpıcılığını seviyorum. Am 60’lrın törpülenmiş geometrisinin sıck mskülen çizgisi de hep zın çok olduğunu htırltır bn.

İç mimrlık, mimrlıktn; mobily tsrımı d iç mimriden yrı tutulmıyor. Birini tsrlrken diğerlerine kyıtsız klmzsınız, Stilleri ve dönemleriyle klsiği bilmeden modemin oluşumunu nlymzsınız. Dolyısıyl, özellikle büyük ev projeleri ypn bir tsnmcı olrk kendi stilimden ziyde tsrımını ypcğım binnın,

Beğendiğiniz mimrlr kimler?

Eskilerden Alberto Pinto, Bili Blss,Tony Duquette.

Pierre Yovnovitch ve Kelly Werstler.

Son dönemdeki yeni projeleriniz neler.

Her biri frklı lezzetlerde. Bir butik otel denemem vr ki devmınd bir zinciri oluşturck umnm. Modem mimriye ship yeni oluşumlr içinde de vill ve residence tsrımlrım devm ediyor, İlhm kynklrınız neler!

Gördüklerim, öğrendiklerim, beslendiklerim.

Pris’te Clignncourt’t dolşırken dokunduğum ntik ve vintge mobilylr, objeler, müzeler ve sokk rlrındki tsrım butikleri en büyük ilhm.

Sizin için lüks neyi ifde eder?

Hyl edip, erişmeyi bşrbildiğim her şey benim için bir zfer. Lüks ise işin bşrıdn önceki dı.

Ev dekorsyonund sizce en önemli dety nedir?

Özel olduğunun hissettirilmesi. Özel kılınn her dety, renk, snt eseri, doku, tmosfer meknın beğenilmesini sğlr.

YENİ “MARY POPPINS” YOLDA

Herkesin biricik ddısı Mry Poppins, 50 yıldn uzun bir süre sonr geri dönüyor. Disney hzırlıklr bşlmış bile! Klbimizi ilk olrk 1964 yılındki filmle çln ddıyı Julie Andrevvs cnlndırck. Andrevvs, ilk Oscr’ını d bu filmle kznmıştı. Filmin yönetmeniyse “Kryip Korsnln” serisini de yöneten Rob Mrshll. Özellikle kostümlerini merkl bekliyoruz!

Brin Attvood’un yeni koleksiyonunun ilhm kynğını duymy hzır mısınız? Is-tn-bul! Alwood, “Metlik şekiller, mikro çiviler ve ltın kplmlrl şehirdeki ihtişmlı srylrı koleksiyc ynsıtmk istedim” diyor. Tsrımlrı, Hrvey Nicholsrt bulbilirsiniz.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz