Vücut Şekline Göre Nasıl Giyinilir?

Uzun boylusunuz. İncesiniz.

Klçlrınız omuzlrınızdn dh geniş olduğu için vücut şekliniz ÜÇGEN. Vücudunuzun üst kısmı ince.

Klçlrınız geniş. Şekilli bir poponuz vr.

Artılrınız
Vücudunuz hrik bir el dokunmuş. Klçlrınız omuzlrınızdn ve göğüs bölgenizden dh geniş olmsın rğmen, ince vücudunuz rdki frkı çok z indiriyor. Yni vücudunuzu dengelemek için ufk tefek dımlr tmnız yeterli. İnce vücudunuz ve dr omuzlrınız nedeniyle çok şnslı olduğunuzu düşünün. Çünkü bu özellikler, ince vücudunuzu gözler önüne serer, vücudunuz oturn üstler giymenize imkân tnır.

Eğer küçük göğüsleriniz vrs, ince ve seksi dekoltenizi strplez üstler giyinerek orty çıkrbilir y d derin V ve U yklı üstler giyinerek teninizi z buçuk gösterebilirsiniz tbii bunlrın bzılrını destekleyici sütyenler olmdn ypbilirsiniz. Y diğer vntjlrınız neler? Kıvrımlr eklemeye ihtiycınız oln tek yer göğüs bölgeniz; bu işi de mod sizin için kolylştırdı. Tnrıy şükürler olsun ki; lttn destekleyen, süngerli ve düşük kesimli sütyenler her yerde vr.

Eksileriniz
Ort boylu, ince ve üçgen bir vücud ship olduğunuz için kilonuzu üst kısmınızd tşıyorsunuz. Yni bunun nlmı şu: Klçlrınızın en klın yerine gelen düşük belli kotlrdn y d kıvrımlrınız çok fzl dikkt çeken cnlı renkli ve dikkt çekici eteklerden kçınmlısınız. Y mod strtejiniz ne olmlı?

Dikktleri lt yrınızdn uzklştırırken omuzlrınızı geniş gösteren üstler ve elbiselerle, gözleri üst yrınız yöneltmelisiniz. Üst yrınız kilo eklemek ve lt yrınızı olduğu gibi korumk görünüşünüzü dengeleyecek, böylece olduğunuzdn dh d mükemmel ve seksi görüneceksiniz.

Ne Giymelisiniz
Mod formülünüz, omuzlrınızın klçlrınızl uyumlu olck şekilde dh geniş görünmesini sğlmk olmlıdır. Aynı zmnd dikktleri klçlrınızdn ve poponuzdn uzklştırmksınız.

Üstler
Omuz uçlrınızdn bşlyrk bu bölgede dh çok teninizin görünmesini sğlyn omuzdn, geniş ve kyık yklı üstler giyinin. Bu modellerin hepsi, omuzlrınız rsınd yty bir ht oluşturrk onlrı dh geniş gösterir. Büzgülü kollu üstler y d ince kollrınızı gösteren kolsuz bluzlr giyinin. Kşmir, moher y d sç örgüsü kzklrl üst yrınız birz kbrıklık ekleyin.

Elbiseler
Göğüs bölgesine hcim ktmk için bu bölgede büzgüleri oln, dh sonr klçlrınızın üzerinden hfifçe bollşrk şğı dökülen roblı elbiseleri seçin. Omuzlrınız boyunc onlrı genişletecek yty bir ht oluşturn ve bu rd hrik gövdenizi de sergilemenize olnk tnıyn strplez elbiseler giyinin. Göğüs bölgenize kilo eklemek ve kıvrımlı klçlrınızı dengelemek için kdınsı detylrı oln sırtı çık bir elbise giyinin.

Etekler
Bele oturn ve dh sonr klç ve bsenlerinizi sklyck şekilde genişleyen evze etekler giyinin. Alt yrınızd uzun ve ince bir görüntü yrtmk için prenses dikişli dr etekler seçin. Klçlrınızı dengelemek için etek uçlrı hfifçe volnlı nvelop y d trompet etekler giyinin. Alt yrınızdn şğı kolyc dökülen, pmuklu jrse gibi ince ve dökümlü kumşlr seçin.

Pntolonlr ve Kotlr
Klçlrınızı lttn dengelemek için dizden sonr hfifçe genişleyen düz pçlı y d boot kesimli pntolonlr giymeyi tercih edin. Ceplerinde y çok z y d hiç detyı olmyn pntolonlr seçin. Siyh pntolonlrı y d koyu renkli kotlrı, bsenlerinizi küçük gösterecek şekilde, dh çık renkli y d desenli üstlerle giyinin. Bileklerinize inen düz ve dikey bir htl boyunuzu dh uzun gösteren, önde ütü çizgisi oln pntolonlr seçin.

Pltolr ve Ceketler
Omuzlrınızı genişleterek belinizi dh ince gösteren büzgülü kollu ceketler giyinin. Omuzlrınızı orty çıkrmk için kıs, düşük kollu bir ceket deneyin. Gözü dışrıy doğru yöneltmek için geniş yklı ceketler giyinin. Y d bele oturn kıs ve kdife, kdınsı bir ceket deneyin.

Tkı ve Aksesuvrlr
İnce oln boynunuzu çok fzl orty çıkrmdn, gözleri dekolte bölgenize yönlendiren zrif bir pndntif, inci y d şns kolyesi tkın. Kolunuzun ltın dikkt çekici bir portföy y d cnlı renkli hobo trzı bir çnt koyun ve o bölgeye birz dolgunluk ktın.

Aykkbılr
Sivri burunlu ve ort ile yüksek rsı topuklu ykkbılr giyinin. Ort boylu olduğunuz için, dh uzun boylu ve dh dr klçlı görünmek mcıyl istediğiniz yükseklikte topuklu ykkbılr giyinebilirsiniz. Kotlrınızın ltın güzel dolgu topuklu ykkbılr giyinin.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz