Tesettür Gelinlik Modelleri

Dh birkç yıl öncesine kdr tesettürlü bynlrın gelinlik modsı ile pek bir ilgisi yoktu. Fkt modcılrın tesettürlü bynlr uygun modellere de koleksiyonlrınd yer vermeye bşlmsı, bynlrı d tesettürlü gelinlik modelleri ile ilgilenmeye itmiştir. Bu syede rtık tüm bynlr düğün için gelinlik modeli bulm konusund zorluk yşmdn, özgürce hreket edebilmekte…

yılınd d tesettür gelinlik modelleri koleksiyonlrd boy göstermeye devm edecek. Tesettürlü bynlrın gelinlik seçimleri esnsınd büyük sıkıntı yşmsı ve tercih edebilecekleritesettürlü gelinlik modelleri syısının son derece z olmsının d etkisiyle bu lnd çlışmlr ypmy bşlyn gelinlik tsrımcılrı syesinde rtık tesettürlü bynlr için de tesettürlü gelinlik modelleri seçimi esnsınd çok syıd lterntifin bulunduğunu söyleyebiliriz.

Hem beyz hem de renkli olmk üzere geniş bir spektrum ship. Uzun ve kıs duvklı olmk üzere syısız modelin yer ldığı gelinlik koleksiyonlrının hem ilkbhr – yz, hem de sonbhr – kış modelleri syesinde rtık tesettürlü bynlr d düğün günlerinde giyecekleri modellerin nsıl olmsı gerektiği konusund uzun uzun düşünme zhmetine ktlnmk zorund klmyck.

Bütün  genç kızlrımızın en güzel hyli oln gelinlik modelleri snki yılınd dh d muhteşem görünümü  şık ve tş ve dntellerle süslemeli gelinlikler vitrinlerde yerlerini lmışlr ve gelin dyı kızlrımızı beklemektedirler.

Hiçbir zmn modeli değişmeyen ve genç kızlrımızın ilk tercihleri  rsınd  oln Prenses gelinlik modeli üst kısmı dr bedeni srn  belden şğıy kt kt ince tülden kbrtılmış genç kızlrımızın hyli oln bir gelinlik modelidir. Prenses gelinlik modelinin özellikle göğüs kısmınd tş ve dntel işlemeleriyle zenginlik ktılmış görünümü çok muhteşem gözükmektedir.

Zrif ve şık  görünmek her genç kızımızın hyli ve hkkıdır d blık etek gelinlik modeli  ise üst kısmı dize kdr dr oln dizden şğısı ise kbrık olrk gelmekle ilk bkışt bütün gözleri üzerinize çevirecek  bir model olrk hzırlnmıştır.

Fkt dr bir beden oln bu tesettürlü gelinlik modelleri eğer birz kilolrımız vr ise kesinlikle tercih etmemelidirler çünkü bütün kilolrınızı çok orty çıkrcktır bu model bir gelinlik,bu sezond sırt dekolteli gelinlik modellerine de çok sık rstlycğız çünkü gelinlik tsrımcılrı sırt dekoltesini bu sezon çok fzl kullnmışlrdır eğer güzel bir sırt vücudun shipsek bu modeli de kesinlikle tercihleriniz rsın koymlısınız .

[gllery ids=""]

Yorum Yaz