Kerastase saç bakım ürünleri

ONUNLA TANIŞMA VAKTİ

Frns’nın seçkin bkım mrksı Chrme d’Orient, SPA Intercontinentl İstnbul syesinde şimdi bizlerle. Mrknın en çok rğbet gören ürünlerinden rgn yğıyl she yğını mber, ysemin, ylng ylng gibi büyüleyici kokulrl buluşturn, yüzde 99 doğl içeriğe ship She Butler bkım kremi (t75), güneşten kuruyn cildinizin, sçlrınızın ve dudklrınızın bu yz en çok rdığı ürün olck.

Kerstse, teknolojinin sınırlrını zorlyn Chronologiste serisindeki değerli içeriklerle eşsiz bir bkım ritüeli sunuyor. Her bir tutmı piiriizsiizleştiren ve st derisinitoksinlerden rındırn bu cnlndırıcı hvyr bkımıyl sçlrınız yeniden byt verin. ELİF TUNCEL

Sçlrınızı en prestijli cilt bkımı rıtüellerınden esinlenerek geliştirilmiş etkileyici bir uygulmyl tnıştırmy ne dersiniz? Zengin dokulrı ve duyulrı hrekete geçiren içerikleriyle büyüleyici bir yolculuğ çıkrn Kerstse Chronologiste ürünleriyle gerçekleştirilen cnlndırıcı hvyr bkımı, size bugüne kdr sunuln bütün bkımlrı unutturck! Formül kısıtlmlrının ötesine geçerek en değerli içeriklerin özünü yoğun biçimde bir ry getiren Chronologiste ürünlerindeki hsss rmdırı-cı tnecikler, zengin kremsi doku ve prfümlü yğlr müthiş bir uyum içinde bırleşerek sçlrd benzersiz sonuçlr yrtıyor.

Kerstse, cnlndırıcı özelliği oln hvyr tnelerinden esinlenerek mımetık hvyr konsntresini geliştirdiği bu kozmetik hzîneyi yrtırken denizin derinliklerindeki bir sırrı d çığ çıkrmış, eşsiz ve ender bulunn bir molekül oln Abyssıne’ın sç için fydlrını ilk def keşfetmiş. Sç derisi üzerinde üstün yenıleyıcı özellikleri bulunn bu değerli yşm kynğı, sçlrd pürüzsüz bir dokunuş yrtıyor, derinlemesine rınm ve besleme sunuyor.

BU ÖZEL BAKIMI EVE TAŞIYIN

Sdece en seçkin Kerstse slonlrınd uygulnn bu rıtüele, Chronologıste’ın ev bkım ürünleriyle slon dışınd d devm ederek sçlrınızdki olumlu değişimin sürekliliğini sğlybilirsiniz. Serideki bnyo öncesi uygulnn ve rındırıcı bkım sğlyn Som Gommge Renovteur, mikro prtıküllerle dolu ltın prlklığındki dokusuyl sç derisini toksinlerden rındırıyor ve sç teline hfiflik hissi kzndırıyor. Değerli molekül Abyssıne’le zenginleştirilmiş yenıleyıcı şmpun Bm Revıtlısnt, sç derisini rhtltırken sçı besleyerek yumuştıyor ve kışknlık kzndırıyor. Abyssme ve mımetık hvyr tnelerinin birleşiminden oluşn Creme De Regenertıon mske, yüksek konsntrsyonuyl sç derisini cnlndırıyor ve uçlr kdr yoğun bir besleme sğlıyor. Prfüm ustsı Alberto Morılls’nm yrttığı ilhm verici kokusuyl büyüleyici bir son dokunuş sğlyn prfümlü yğ Prfüm en Huıle’se, sç büyüleyici bir prlklık ve yumuşklık ktıyor.
Kerstse 3KMod

[gllery ids=""]

Yorum Yaz