İstanbul Resim ve Fotoğraf Sergileri

FOTOĞRAF

Cesur Cyrno

Cyrno de Bergerc kılıcının gücü kdr, etkili ve güzel konuşmsı ve burnunun büyüklüğü ile de tnınmış bir silhşördür. Kuzeni Roxne’ oln şkını burnunun iriliği nedeniyle duyduğu kompleks yüzünden dile getirememiştir bir türlü. Cyrno’d herkes kendinden bir şeyler bulck. Oyunu 25 Şubt’t Akıngüç Oditoryumu ve Snt

Russell’in Melekleri

Ünlü fotoğrfçı Russell Jmes’in Alessndr Ambrosio, Adrin Lim, Doutzen Kroes. Krlie Kloss, Cndice Svvnepoel ve Lily Aldridge gibi Victori’s Secret meleklerinin ynı sır Gisele Bündchen, Rihnn.Kendl! Jenner gibi dünynın en güzel kdınlrının d fotoğrflrını gözler önüne seren “AngeLs sergisi 5 Şubtı Mrt trihleri rsınd

İz Peşinde

Fotoğrflr, resimler, ilk bskılr, posterler, kıyfetler, değerli eşylr; kıscsı Sherlock Holmes ve krkterlerine it her şeyi bulbileceğiniz “Sherlock Holmes” dlı sergi, Museum Of London’d 12 Nisn trihine kdr görülebilir. Bu sergiyle, Sherlock’un 1951’den bu yn knıtlr peşinde süren hikyesinin şmlrın ykındn tnıklık edeceksiniz. Romnlrı, dizisi ve filmiyle gelmiş geçmiş en iyi dedektif hikyesi oln Sherlock Holmes, en ince yrıntılrıyl bu sergide.

Zmnın Ruhu

İhtişm ve keyfin krşılığı oln Dölce Vit’mn eşsiz prçlrı, Bulgri önderliğinde bir ry getiriliyor. Vlentino, Fendi, Roberto Cpucci imzlı blo elbiseleri, Slvtore Ferrgmo, Gucci ve Robert di Cmerino’nun mücevherleri ise serginin bş köşesinde bulunuyor. Rom Mxxi Museum’d gerçekleştirilecek oln sergiyi 2 Arlık’tn, 3 Myıs trihine kdr görebilirsiniz.

Kğıtlrl Resmedilen Hyller

1952 yılınd hstlığının en ğır dönemini yşyn Henri Mtisse, beyz kğıtlr üzerine bir mks yrdımıyl yptığı şekillerle kendi hyl dünysını ynsıtır. Henri Mtisse’nin ‘The Swimming Pool’u, yıllr sonr bir sergide toplndı. MoMA’nm bünyesi ltınd hzırlnn sergi, sntçının son dönemlerindeki kğıtlrdn oluşn dünysını ynsıtıyor. 8 Şubt trihine kdr ziyret edebilirsiniz.

Sonsuz Aşk

Shkespere’in 420 yıl önceki hyli, bugünün hyl gücüyle 21 Şubt’t Zorlu Çenter PSM’de perdelerini çıyor. Shkespere’in “Romeo e Giuliett” eserinde şk, insni bir tecrübeden tüm evreni içine lck evrensel bir boyut tşınıyor. İtly’d 8 y gibi kıs bir sürede 400 bin kişiyi büyüleyen Romeo e Giuliett, Am e Cmbi il Mondo 270’ten fzl benzersiz kostüm, 23 shne değişimi ve üstün teknolojik ltypısıyl İstnbullu sntseverlere bugüne kdr yşmdıklrı bir deneyim yştmk için geliyor.

Sergi hkkınd mkleler ve yzılr

Yorum Yaz