Entourage Dizisi

Entourge, HBO’nun en iyi yzılmış dizilerinden biri olsd, olbildiğine ruhsuz, mizojen, homofobik ve ırkçıydı. Bunu hiciv diliyle de ypmıyordu üstelik. Tmmen ironiden rınmış, Hollywood tepelerindeki evlerin grnit döşemeleri kdr pürüzsüz bir zeminde kıyordu. Am ilk dört sezon boyunc diziye bu kdr bğlnmmızın nedeni, tm d bu vurdumduymz şuursuzluktu.

Hollywood’un ne kdr boş beleş bir yer olduğunu hissediyorduk; yine de dizinin yrtıcısı Doug Ellin’in kurguldığı ihtişmın kölesi olmy teşneydik. Hepimiz Vince’in ynındki tombik Turtle gibi birer yncıydık. Kulüp kpılrındn ynımızd Vince’imiz olmdn giremezdik, kızlr yüzümüze bkmzdı, VIP köşelerinde Ptron shot’lrı hespsızc çkmzdık, Knye West’le “fist bump”, LeBron Jmes’le iki ps büyük hyldi. Leo’nun ytıyl Cnnes shillerine demirlemek, Scrlett Johnsson’l güneşlenmek gibi olylrın ihtişmı nck dilimize vurbilirdi.

Entourge neredeyse hiçbir şey olmyn sekiz sezon boyunc (Vince filmi ypmdı, Vince filmi yptı), yncılık müessesesinin ttlılığın bizi ikn etti. Güzel oln, beceriksiz “bby bro” Vinnie’nin y d muzzm yeteneksiz Drm’nın hytı değildi. İdeli Turtle gibi deri knepeye gömülüp, ot içip GTA oynmktı. Sonsuz Bud stokuyl, Jgermeister shot’l, eve girip çıkn bikini modellerinden pyın düşenle geçinip gitmekti.

Vince’in günde sdece 20 dkik çlışıp özel jet lmsın cyip kıl oluyorduk m ortmın d hstsıydık. Üstelik Ari Gold (Jeremy Piven) gibi, tüm sosyoptlığıyl sinirimizi lck bir mnyk vrdı. Küçük yıldızlrın omuz silkmekten bşk bir hyti duruşu olmyışı çileden çıkrıyordu. Neyse ki Ari yerimize çene kırıyordu.

Dünynın en uzun bir reklmı

Entourge,’e kdr “knki-lerle Ls Vegs keyfi”nin çok uzk bir hyl olmdığın inndırmyı bşrdı. Fkt zmnın ruhu hızlı değişiyor. Tüm dünyyı srsn ekonomik kriz, yzr grevleri, popüler kültürde yerinden oynyn tşlr, rüzgrın yönünü çevirdi. Hollywood miyetinin jkuzilerinde oln bitene kyıtsız klmsı iticiydi. Reytingler hızl düştü. Altıncı sezondn sonr pek çok prestijli yyın, dizinin bölüm yorumlrını yzmy bile değer görmediğini çıkldı.

Düny bro’lrın “beer-pong”undn hipster’lrın rtizn birsın evriliyordu. Entourge’ın şırı hetero dünysındn gy kültürüne göçüyorduk. HBO, Vince ve ekibi yerine Looking’i, Girls’ü ısmrlıyordu. Los Angeles’ın retro ışıltısı sönerken Sn Frncisco’nun yıldızı yükseliyordu.

İşte tm bro’nun mezr tşın trih trken Doug Ellin, Entourge’ın film versiyonunun geleceğini çıkldı. Bustle.com hberi, “Hiç istemediğimiz film gerçek oldu” bşlığıyl verdi.

Film gerçekten de hiç istemediğimiz her şeyin zirvesi. İbiz’d elbette çok çılgın bir prtide krşıldığımız ekip, 140 dkik boyunc dünynın en uzun bir reklmınd oynuyorlr.

Tüm film, sonu gelmeyen ürün yerleştirmeleriyle pr bsıyor. Bu sırd Vince yine tüm vstlığın rğmen şuursuzc yönetmenlik koltuğun d göz dikmiş vziyette. Olylr ite kk gelişirken cılkı çıkmış eski bir M-xim dergisi gibi burm burm yurt odsı kokn “krı kız muhbbeti” dönüp duruyor.

[gllery ids=""]
[gllery ids=""]

Yorum Yaz