Sezonun saç ve makyaj look’ları

UZMANINDAN SEZON DEĞERLENDİRMESİ

Sezonun sç ve mkyj look’lrını işin uzmnın sorduk.

Smokey tutkusu

Zmnsız mkyj trendlerinin en üstlistesindeyerln smokey göz mkyjı yeni sezond d bizi büyülemeye devm edecek.

MAKYAJ ARTİSTİ

@BeutyRetouch

Benim de en sevdiğim ve zevk lrk yptığım uygulmlrdn oln smokey eye, her sezon yeni bir versiyonuyl krşımızd. Kimi zmn gri tonlrıyl gölgelendirme ypılrk kimi zmnd tek tonl çrpıcı etki yrtrk zirvede klmyı bşrn smokey eye mkyjını bu sefer grfik desenlerde ve güçlü tonlrd görüyoruz. Özellikle gece mkyjı için tvsiye ettiğim bu mkyjl tüm dikktleri üzerinize çekecksiniz. Ben en çok siyh ykın yoğun tonlrı seviyorum.

Soğuk srılr

Sonbhr ile birlikte srı sıcklrd yerini soğuk tonlr bırktı. Cesretiniz vrs kıs modellerle deneyin.

Yzın sıck ve bl tonlrıyl ön plnd oln srı sçlr, sonbhr-kış sezonund yerini soğuk tonlr bırkıyor. Soğuk khve ve soğuk çikolt tonlrı d ön plnd. Oldukç iddilı oln bu soğuk srı tonlrı bronz tende çok dh çekici hle geliyor. Bu rengin kıs sçlrd çok dh modern ve elegn bir görünüm yrttığını söyleyebilirim. Eğer cesretiniz vrs kıs bob modellerle birlikte kullnın. Gimbttist Vlli podyumundki bu look size ilhm verebilir. Sezonun dikkt çeken renk stillerinden biri de blok sç boym tekniği. 3D tekniği bz lınrk ypıln bu uygulm sçt 3 vey 5 frklı tonun birbiriyle geçişiyle elde ediliyor ve sç 3 boyutlu bir görünüm kzndırılıyor.

SAÇ KURALLARI

BİZE SAÇ TİPİNİZİ SÖYLEYİN SİZE NASIL ŞEKİLLENDİRECEĞİNİZİ SÖYLEYELİM.

Şekillendirmesi en zor sç tipi oln ince telli sçlrınızın cnsız ve sönük görünmemesi için sçlrınızı sl tepeden kurutmyın. Bşınızı öne eğerek diplerden kurutun Yoğun sç serumlrı sçlrınızı ğırlştırcğındn hfif bkım spreylerini tercih edin.

Schjun, sç misti, 55 TL Avon, trk, 4,25 TL dlglrınızın formunu korumk için sçlrınızı çok fzl ısıy mruz bırkmyın.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz