Kısa pantolon nasıl örülür?

Ark. Bcktn bşlnır. Beyz yünle 24 ilmek tılır;

2 sır beyz, 2 sır pembe değiştirerek (toplm 20 sır) ve iç kenrd her 6 sır için

3 kez 1 ilmek rtırılrk düz jersey örgü örülür. Ters yönde, ynı biçimde öbür bck örülür; ynı şiş üstünde her iki bck birleştirilir; yeniden tm ortd, bck rsı için 6 ilmek tılır. Her iki sır d bitene kdr bck rsı ilmeklerine bütün ilmekler üstünden her kenrdn 1 ilmek eksiltilerek devm edilir. 40 sır düz devm edilir. Bck oyuğu için her 2 sırd 11 kez1 ilmek, her iki kenrdki ilk ve son 2 ilmeğin içine eksiltilir. Üst çıklık için bck oyuklrının 6 cm yüksekliğinde ortd 18 ilmek kesilir ve her iki prçy yrı yrı devm edilir. Pntolon skısının her 7 ilmeği üstüne 14 sır örülür; sonr her ynd bitene kdr 1 ilmek eksiltilir.

Ön. Ark gibi örülür; Pntolon skılrı bitirilmeden önce ilik ypılır. İlikler için bir üste lınır ve sonr ki 2 ilmekle birlikte örülür.

Cep. Beyz yünle 6 il» mek tılır. 8 kez her sırd 1 ilmek, her iki yndn rtırılrk düz örgü örülür. 22. sırd 22 ilmek kesilir.

cm’ye ulştığınd, omuzlr için her 2 sırd 3 kez 5 ilmek ve kln 18 ilmek bir seferde kesilir.

Sol ön. 34 ilmek tılır ve 18 cm düz örgü örülür; sonr üst bölümün kol oyuğu tıpkı rksı gibi ypılır. Toplm 26 cm yüksekliğe gelindiğinde, yk için 9 ilmek kesilir. Sonr her 2 sırd 2 kez 1 ilmek eksi İti, lir.

Omuzlr için,rk bölüm için uygulnn işlem gerçekleştirilir.

Sğ ön. Tıpkı sol yn gibi m ters yönde örülür.

Örgü 17 cm olduğund ilk iki ilmeğin içinden ilk ilik çılır; sonr 3’er cm rlıkl öbür iki ilik ypılır.

Kol. Beyz yünle 44 ilmek tılır ve 2 sır beyz, 2 sır pembe değiştirerek düz jersey örgü örülür. Her iki kenrdn, her 10 sırd 1 ilmek 3 kez rtırılır. 20 cm yüksekliğe ulşıldığınd, her iki yndn her 2 sırd 1 ilmek, 20 kez eksiltilir ve geri kln 10 ilmeğin üstünde 16 sır devm edilir. Kesilir.

Cep. 10 ilmek tılır; tıpkı kol gibi pembe ve beyz

Dikilişi

Kenrlrı ve bck oyuklrının iç bölümleri dikilir. Bütün pntlon, cebi dhil, üst bölümde kullnıln elm yeşili fisto örgü kenrlığıyl bitirilir. Bck rsındn merkeze doğru yklşık 6 cm yukrd cep dikilir. Pntolon skısın rkdn düğmeler tkılır.
örgü pntolon ypımı | örgü modelleri nltımlı 3KMod

[gllery ids=""]
[gllery ids=""]

Örgü Erkek Çocuk Pntolonu Trifi ypılışı ypımı nsıl örülür … 3KMod

Muhteşem bir bebek pntolonu modeli – nsilorulur.com 3KMod

örgü pntolon ypımı | örgü modelleri nltımlı 3KMod

Yorum Yaz