Saç Rengine Göre Makyaj

Saç Rengine Göre Makyaj

Kişinin kendini, bedenini tnımsı kdr önemli bir şey snırım yok. Kendini ve bedenini tnıyn insn, giyiminden mkyjın kdr her dety hkkınd bilgi shibi olur ve bun göre giyinir ve mkyjını ypr. Kendini tnımk derken sdece giyim ve mkyj yok elbette. Kendini tnıyn insn kendisine neyin ykışcğını, ykışmycğını, ten rengini, cilt tipini, göz rengini, kş tipini, sç tipini, kendisine en uygun sç modelini, hngi renk sçın kendisine gideceğini ve pek çok detyı d bilir.

Sçlr bir insn bktığımız zmn ilk intibnın oluşcğı bir deteydır ve sç modeli, sç rengi bu intibnın oluşmsınd büyük rol oynr. Sçlrımızı ten rengimize göre belirlediğimizi ve doğru bir krr verdiğimizi vrsyrk, sç rengine göre mkyj ypm detylrın geçebiliriz.

 

Şyet sçınızın rengini üst örnekteki gibi teninize ve yüz htlrınız göre yrlmdınızs, renge göre mkyj teknikleri için birz beklemeniz gerekecek. Yüz htlrınız uyguns ve sç renginiz siyhs ypılck mkyjın gözleri ön pln çıkrmsı gerekecek. Kızıl sç rengi kullnıyorsnız şyet ypcğınız mkyjd seçiminiz bkır tonlrdn yn olmlı. Kullndığınız sç rengi srı ise mkyjı yprken kullncğınız tonlr pstel tonlr olmlıdır.

Sçlrınızın rengini khverengi y d kestne tonlrınd kullnıyorsnız, bun eş olrk ypılck mkyjın tonlrın çok dikkt etmelisiniz. Çünkü khverengi şç renginin kişinin yüzüne yorgun bir hv ktm riski vrdır. Böyle bir risk ltınd iseniz sçınızın rengine göre ypcğınız mkyj bu yorgun görüntüyü lmlı bunun içinde mutlk llık kullnmlısınız. Göz mkyjınd koyu ton kullnılıyorsnız dudk mkyjınız mutlk soft tonlr olmlı lt örnekteki gibi.

Sçlrl uyum içinde olduğunu gösteren göz ve göz mkyjınd siyh sç rengi olnlr mkyjlrını brtılı ypmmlı ve nhoş bir görüntü yrtmmlıdırlr. Kızıl sç rengi olnlr yeşili ve tonlrını d göz mkyjlrınd kullnbilirler. Srı sçlrı olnlr ise oldukç şnslı çünkü srı sçlr ship kişiler göz rengini dikkte lrk neredeyse tüm renkleri ve tonlrı kullnm şnsın shipler. Khverengi gibi riskli sç rengi olnlr, bu riski ortdn kldırck renk ve tonlr tercih etmeliler.

Yorum Yaz