Desenli çanta modelleri

DUYGU YUKLU DESENLER

Çocuk yst bşlyn hylini gerçekleştiren Ceyln Kolt, eliyle hyt verdiği desenleri çntlr ktrıyor. Enerjisini renklerden ln Kolt’ın kendi dünysını keşfediyoruz.

Fonfique’nin nlmı nedir?

Küçüklüğümden beri bşt nnemin ve ile fertlerinin bn Fonfik Hnım’ demesiyle bşlyn bir serüven slınd. Robert Koleji bitirdikten sonr d Milno’d mod tsrımı üzerine eğitim lmk istedim. Tsrımlrımın dh klıcı ve zmnsız olbilmesi için kendimi illüstrsyon üzerine yoğunlştırdım ve desen tsrımcısı oldum. Kendimi, trzımı ve ufku çn hyllerimi ynsıtn mrkyı kurmk istediğimde ise klım ilk ve tek gelen isim Fonfique oldu. Mrknızı kurmy nsıl krr verdiniz, süreç nsıl gelişti?

Her zmn klımd kendi mrkm devm etmek vrdı ve Eylül’te de bu gerçek oldu. Önce konseptin ne olcğın krrverdim, rdındn tsrımlrı oluşturmy bşldım. Çıkış noktsı ve ürün gmı konusund d birbirine uyumlu ve vitrinlerde çok yer kplmyck ürünleri tercih ettim. Günümüzde tsrım sdece çizgilerle olmuyor, bir o kdr d tüketicinin kullnım lışknlıklrın göre uyumlu olmsı gerekiyor.

Stell McCrtney ile yollrınız nsıl kesişti?

Stell McCrtney’leyollrımızın kesişmesi tm bir peri mslı gibi oldu. Ben de birçok tsrımcı rkdşım gibi İngiltere’de okurken çizimlerimi online bir portfolyo sitesine yüklemiştim. Birileri benimle iletişime geçip, benden bütçe ve zmnlm istedi. Projenin bir çocuk mrksı olcğı dışınd d bilgi vermediler. Kbul ettiğimde bir de bktım ki konuştuğum kişiler Stell McCrtney’nin ekibindenmiş. İtly’dki tnıtım için benim çizdiğim bir tvşn, koleksiyondn kıyfet giydirmemi istediler. Çok keyifli bir çlışmydı. Desenler tsrımı ele geçiriyor. Sizin tsrımlrınız d bununl öne çıkıyor.

Renkler beni her zmn çok mutlu etmiştir. Klıcı desenler yrtıp, modd dh unutulmz çlışmlr bırkmk istedim. Renk kombinsyonlrı ve desenler, gününüze birz eğlence ve coşku ktmlı. Desenin bu dönemde ön plnd olduğu doğru m benim için geçici bir mod olmktn öte, duygulrı d içinde brındırıyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz