saç trendleri

sç trendleri nelerdir? Bu soruyu sıkç duyuyoruz değil mi? Ben birz yeni modnın, ünlüler üzerinde oluşturuln görüntüsünden hz lrk doğru krrlrı vermeye çlıştım. sç modelleri tsrımlrını d incelemeye koyuldum. Kıs modellerden, uzun ve kıvırcık tsrımlr kdr, hemen her rengi ve sç modelini sizler için seçmeye çlıştım. Arlrındn benim de tercih ettiğim modeller olmdı değil. En şık sç modelleri ve ünlülerin tercih ettiği bu modelleri görsel resimlerle pylşmk istiyorum.

Modnın bence bşldığı yer kesinlikle kırmızı hlıdır. Ybncı ünlülerin kırmızı hlıd sergilediklerimodsını hepimiz biliriz. Çoğu byn d bu modyı sıkç tkip ediyor. Tkip edilmesi gereken önemli gösterilerden biri zten değil mi? Her ünlüyü görebileceğiniz bu hlıd, en şık sç trendlerini, bunun ynınd şık kıyfetlerini, bunun ynınd kombin tsrımlrını ve tm nlmıyl modyı merkezinden incelemiş oluyorsunuz. Kırmızı hlıd görülen ünlülerin modsı, ülkemizde birkç y içerisinde sıkç görülüyor. Bu yüzden sizde ybncı ünlülerin modsını sıkç tkip etmelisiniz. byn sç trendleri de iddilı modelleriyle her ünlünün kendine özel yrı bir hvsı ön plnd görünmüş. Birz kırık cümle oldu m ben bu sç tsrımlrını gördükten sonr, sçımı hngi modelle oluşturmlıyım seçemedim. Tbi durum böyle olunc krrı size bırkmk, sdece sç trendleri üzerine modelleri sizlerle pylşmk istedim.

Yeni sezond bynlrın en sık tercih ettiği kıvırcık sç modelleri oldukç dikkt çekici görünüyor. Birçok ünlü sçlrını kıvırcık model ile oluşturmuş. Özellikle dh önce düz bir sç modeli ile krşımız çıkn ünlüye kıvırcık sç çok iyi ykışmış. Ünlülerin tek tek isimlerini vererek, sizi ynıltmk istemem. Esmer tenli ünlüler bu modeli sıkç deniyor. Her defsınd d yrı bir şık görünümü yklıyorlr. Siz de doğru bir krr vermek istiyorsnız, bu modellere yoğunlşbilirsiniz. Yd uzun sç modelleri rsındn seçimler ypbilirsiniz. Benim en trend tsrımım budur. Düzleştirici ile ypıln düz sç tsrımlrı, uzun modellerde en çok beğendiğim olmuştur. Özel gecelerde giyeceğiniz biye tsrımı için bu modeller tercih edilebilir. Çoğu byn özel gecelerinde topuz sç modelleri üzerine seçimler yps d, siz frklı olmk için sçlrınızı uztbilirsiniz.

Peki y kıs sç modelleri tercihlerini gördünüz mü? Birçok ünlüdesezonund gördüğümüz bu model, çoğu bynın sçlrını kesmesine sebep olmuştur belkide. Am ben bu sç tsrımını seçmeden önce Chrlize Theron’un sç trendini incelemenizi istiyorum. Srı sçlı bynlrın sıkç tercih ettiği bu model, yrı bir hv oluşturmuş. Biliyorsunuz ki, uzun sçlr kıs bynlr için oldukç şık görünüyor. Boyu d uzun gösterebiliyor. Anck uzun boylu bynlrınd seçmesi gereken sç trendleri kesinlikle bu modeller olmlıdır. Yd seçimi tmmen size bırkıyorum. Ben sdece tvsiyelerde bulunbilirim. Bu yüzden kendi krrınızı vermeniz için trend sç modellerini sizlerle pylştım. Tbi sizinde yorumlrınız bizim için son derece önemlidir. Siz de yorumlrınızı konumuzun ltın yzrk, hem bize hemde diğer bynlrımız yrdımcı olbilirsiniz.

[gllery columns="2" ids="7097,7098,7099,7100,7101,7102,7103,7104,7105,7106,7107,7108,7109,7110,7111,7112,7113,7114,7115,7116,7117,7118" size="lrge"]

Yorum Yaz