Pierre Cardin Eşarp Modelleri

Feyfki yeni jeneryon kımının envin bir yere gittiğimi bir kere dh knıtlıyor. Sokk modsı yıldızlrının şimdiden fvorisi 70’ler!

KATMAN KRALİÇESİ

Milno’d hkim oln eklektik retro’nun en iyi örneği, Pierre Crdin’nin tsrım evinden çıkıyor Sezon oyunund mevsimin ihtiyçlrını umursmıyor, tüm mevsimleri içinde brındırn koleksiyonundki prçlr ktmn yrtmktki ustlığını gösteriyor ve zıtlıklrın mükemmel uyumunu yklıyor.

ATLANTİS

Fusto Puglisi ve Emilio Pucci güçlü kdın imjıyl buluştu. Cesur görünümler, Puglisi, Mdm Gres göndermelerinde, Pucci’deyse renk ve dokud byt buldu. Deniz cnlılrını üzerinizde görmeye hzır olun.

Önceleri dh çok giyim üzerine tsrımlr gerçekleştiren Pierre Crdin rtık beğenilen eşrp modellerine de imz tıyor. Özellikle tesettürlü bynlr trfındn çok tercih edilen Pierre Crdin eşrp modelleri trzıyl ve klitesiyle her zmn bir dım önde bulunuyor.

Yz ylrının yklşmsıyl birlikte ilkbhr yz eşrp modellerini görücüye çıkrn koleksiyonuyl bynlrdn tm not ldı. Rengrenk cnlı renklerden oluşn modeller bu sezon çok fzl tercih edileceğe benziyor. Renk ve desen çeşidiyle hnımlrı kendine hyrn bırkmyı bşrn koleksiyonuyl ilgi çekmeye devm ediyor.

Mutlk herkesin bir y d birkç tne vzgeçemediği eşrp mrklrı vrdır. Bu nlmd Pierre Crdin eşrp modellerinin sıkı tkipçisi oln byn syısı d oldukç fzl. Gerek modern çizgileri gerekse dh geleneksel desenleri eşrp koleksiyonun ynsıtn modelleri ile de dındn çok fzl söz ettireceğe benziyor. Dvet ve orgnizsyonlrd kullnmk üzere mutlk her bynın ship olmsı gereken bu modellerin bşınd zincirli modelleri geliyor. Birçok rengi bulunn bu modellerin en çok tercih edilenleri genellikle siyh ve kırmızı tonlrı oluyor.

Klsik eşrp modelleri kdr günlük kullnım d uygun tsrımlr gerçekleştiren modelleri ile de oldukç dikkt çekiyor. Çiçekli desenlerden simetrik desenlere kdr her biri yrı yrı beğenilen modelleri rsınd en çok dikkt çekenlerden bir tnesi de puntiyeli eşrp modelleri oluyor. Dh birçok zrif ve şık eşrp modelinin bulunduğu Özel gün ve dvetlerde bynlrın ynınd olmy devm ediyor. Tüm kıyfetlerinizle kombin ypbileceğiniz kdr fzl çeşit içeren modelleri ipek ve şifon koleksiyonlrıyl beğeniyi bir kt dh rttırıyor. Koleksiyonu genellikle ipek eşrp modelleri ile isminden söz ettiriyor.

Fiyt çısındn değerlendirdiğimizde ise birz yüksek rkmlr rstlybiliyoruz. Anck ünlü mğz ve lışveriş merkezlerinin indirimlerini tkip ettiğinizde dh uygun fiytlrl ship olbiliyorsunuz.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz