ASYALI KADINLARIN GÜZELLİK SIRLARI

Asy’nın gelişmiş cilt bkım kütüründen esinlenen Grnier ile Asylı kdınlrın güzellik rutinlerini ve yeni nesil kğıt mskelerin önemini keşfetmetmeye ne dersiniz?

Florence Bernrdin

Asy’nın cilt bkım kültürü yüzyıllrdır tüm dünyy esin kynğı olmuştur. Çok dımlı güzellik rutinleri, gelişmiş teknolojili ürünler ve cilt güzelliğini bir dım öteye tşıyn yenilikler Asylı kdınlrın güzellik sırlrındn. Tüm Asy’d güzellik bkım trendleri uzmnı ve kozmetik sektöründe uzmnlşmış bir pzr rştırm şirketi kurucusu Florence Bernrdin’den bu gizemli kültürün sırlrını öğrendik:

Asy’nın cilt bkımı konusundki gücü nereden geliyor? Ordki cilt bkım pzrını nsıl tnımlrsınız?

Asy, Btı kozmetiğine uygulm, rutin, doku vs çısındn hep tze bir soluk getirmiştir. Söz konusu nemlendirme ihtiycı olduğund Asylı kdınlr çok dh frklı beklentilere shiptirler. Örneğin Çin ve Kore’de, kdınlr genç yşt güzellik ürünleri kullnmy bşlıyor. Kdınlrın dikktini çekmek ve ihtiyçlrını krşılmk için pzrın sunduğu teklifler frklı ve ynı zmnd yeni ürün kışı ile dh dinmik.

“Kğıt mske kdın güzellik rutini sırsınd yüzünde mske vrken kendine zmn yırm bununl berber bir şeyler ypmnın tdını çıkrm fırstı veriyor

Asylı kdınlrın güzellik ve cilt bkım frklrı nelerdir?

Asy kökenli cilt bkım ritüelleri hem uygulm yöntemi hem de frklı dokulrd ürünler geliştirme çısındn Btılı güzellik yklşımın ilhm veren bir tmmlyıcıdır. Asy’d güzel bir cilt oldukç önemsenen bir durum olup temizlik, bkım, özel uygulm teknikleri gibi sıkı bir çlışmnın sonucudur. Asylı kdınlr sdece gözeneklerin görünmediği olbildiğince pürüzsüz bir cilde değil, ynı zmnd lekesiz ve cilt tonunun eşit olduğu cilt dokusun özellikle dikkt ediyorlr.

Nem Bombsı Kğıt Mske, Grnier’nin Asy’d ve son zmnlrd dünynın geri klnınd d sürekli olrk yükselen bir trende verdiği ynıt niteliğinde. Siz bu trendi ve krşıldığı ihtiyçlrı nsıl yorumluyorsunuz?

Kğıt mske -cilt bkım ürünleri şılnmış bez vey kğıt- Asy güzellik ritüellerinin kozmetik dünysın sürekli olrk nsıl yeni soluk getirdiğinin bir bşk örneğidir. Bu mske, durulmy gerek olmdn Asylı kdınlrın güzellik ryışını krşılyn, konsntre cilt bkımı olrk tnımlnbilir. Kğıt mske cildi en üst seviyede nemlendirir, cilt dolgunlşmış ve pürüzsüz görünür.

Asy kökenli kğıt mske trendi düny çpınd nsıl gelişti ve bugün Grnier ile Türkiye’ye geldi?

Bu trend yklşık 30 yıl önce Jpony’d lüks sp bkımıyl orty çıkıp, 2004 yılınd Kore pzrın girmesiyle dh yygın bir şekilde kullnılır hle geldi. Şu n Asy pzrındki ürünlerin syısı gün geçtikçe rtmktdır. Asy’dki kğıt mske ritüelinden esinlenen Grnier, bu yeni nesil etkili nemlendirmeyi Türk kdınlrın ulşılbilir kılmk için Nem Bombsı Kğıt Mskeyi geliştirdi.

Peki kğıt mskenin fydlrı nelerdir?

Kğıt mske yüzünüz için bir pijm, cildinizi srn bir tür koz gibidir. Bu mskenin en önemli vntjlrındn biri epidermisin yüzeysel tbklrın nüfuz etme yeteneğidir. Temizlenmiş yüzünüze mskeyi uyguldıktn sonr, mske yüzünüzdeyken dilediğinizce hreket edebilirsiniz. Mske ile geçirdiğiniz zmn oldukç ihtiyç duyuln bir mol olur.

Kğıt mskeler kdınlr ne gibi vntjlr sunuyor?

Kdınlr rtık koly ve hızlıc güzel ve sğlıklı bir cilde ship olmk istiyor. Kğıt mske de bu tlebe mükemmel bir ynıt. Çünkü prtik j olrk uygulnbilen bu ürün cildin ihtiycı oln yoğun nemlendirmeyi siz günlük işlerinizi*-, yprken y d keyifli bir mol verirken bile V sğlybiliyor. Kdınlr yüzlerinde m^k^l . vrken bşk şeylerle de uğrşbiliyor.

[gllery ids=""]

Yorum Yaz