Aylık Burç Yorumları

Astroloji

BALIK

20 Şubt – 20 Mrt

Bşlngıçlr ve bitişler yın hoş geldiniz. Birinci evinizdeki Merkürgerilemesi, uzun zmndır bğımsız krr lmdığınızı frk etmenize yrdımcı olck. Üç hft boyunc burcunuzd hreket edecek oln Merkür, zf olrk gördüğünüz konulrı rhtlıkl konuşmnızı sğlyck. Mddi sorunlrınız çözülüyor, hytınız uygun dımlr tmnın keyfini süreceksiniz.

KOÇ

21 Mrt – 20 Nisn

20i4yılının ilk günleri ruhsl dünynızl fzlsıyl uğrştınız. Şubt yınd ise sosyl hytınızın yrdımı ile neşeniz yerine gelebilir. 6 Şubt’tn itibren Merkür retrosu ile ve prsl evinizi ilgilendiriyor. Annenizle ilgili küçük çplı problemleri çözmekte zorlnbilirsiniz. 16 Şubt’tn itibren işiniz ile ilgili önemli krrlr lcğınızı şimdiden not lırsnız, ileriye dönük düşünmeye bşlybilirsiniz. 2.5yıldır sizi zorlyn Urnüs’ün desteğini hissedeceksiniz.

BOĞA

21 Nisn – 20 Myıs

Tm d hytın peri mslı gibi gittiğini düşünürken, üst üste gelen hberleri kr büyü gibi nitelendirebilirsiniz. Sevdiğiniz insnlrın değiştiğini görmek det beklenti dünysınd yşdığınızı hissettirebilir. Bitmeyen uzun çlışm stlerinin, Şubt yının sonlrın kdr devm edeceğini de düşünürsek, sizin için koly bir y olmycktır. Am kriyerinizle ilgili gelişmelertüm yı kurtrck türden…

İKİZLER

21 Myıs – 21 Hzirn

Bzen isteklerimizi fzlsıyl ertelediğimizi frk eder ve “kimin için, ne için”yşdığımızı gözden geçiririz, işte Şubt yının ilk hftsı bu detylrl geçerken, ruh eşim diyeceğiniz türden bir ilişkiye bşlybilir vey sorunlu giden ilişkinizi toprlybilirsiniz “imkânsız, nereden çıktı şimdi bu!” deme fırstı bulmycksınız, htt uzun kış gecelerinizin sohbetlerinizle renkleneceğini belirtelim.

YENGEÇ

22 Hzirn – 22 Temmuz

Şubt yının telefon bşınd geçeceğini biri size söyleseydi innmkt güçlük çekerdiniz. Yurtdışı bğlntılı işleriniz yoğunluk kznırken,sevgilinizin ni değişen ruh hlleri kuşkuculuğunuzu besleyebilir. Küçük çplı rştırmlrypmk isterken, sıl konudn uzklşmmnızı tvsiye ederim. Eleştiriye çık olmdığınızı Şubt yındki Merkür gerilemesinde dh çok frk edebilirsiniz.

ASLAN

23 Temmuz-22 Ağustos

Kış ylrının size yrı bir rhtlık verdiği kesin… Üstünüzdeki ev hllerini tmmk biryn, sosyl ktivitelerinizi ertelediğinizgibi keyifli dedikodulr bile eşlik edemeyebilirsiniz. Sevgilinizin iş ile ilgili problemlerinin Merkür retrosundn kynklndığını bilirseniz onu dh rht idre edebilirsiniz. Şubt yının son günlerinde hiç beklenmedik bir iş teklifi lbilirsiniz.

BAŞAK

23 Ağustos – 22 Eylül Şubt yınd libidonuz ve sorumluluklrınız rsınd klbilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür krşıt burcunuzd gerilerken, kygılrınızl bş etmeye çlışcksınız, iç dünynız det korku filmi ile komedi rsınd gelip gidiyor olbilir. Siz, siz olun fırstlr yınd olduğunuzu bilin. Bununfrkınvrırsnız, detylrın üstünde fzl durmzsınız, ilişkinizin birz huzur ihtiycı yok mu sizce de?

20i4yılınyeni krrlrl bşlmkl ne kdr isbetli girişimlerde bulunduğunuzu şimdi görüyor olmlısınız. Yılın ilk Merkürgerilemesi ikinci evinizde gerçekleşiyor. Bu dyeni tşınn y dyeni ytırımlrd bulunn Kovlrın, küçük ksklıklrl uğrşcğının ltını çiziyor. Ayrıc, uzun yıllrdır tnıdığınız birinin ilgisine svunm geliştirmemeniz için de sizi uyrbilirim. Unutmyın, geçmişten,geçmişte klnlr suçlu!

TERAZİ

23 Eylül – 22 Ekim Bugüne kdr hytın size ne verdiğini Şubt yınd uzun uzun düşünebilirsiniz, iç dünynızdki dengelerin nlmsız bir şekilde değiştiğini düşünebilir, bir türlü ruhunuzun neye ihtiycı olduğunu bulmıyor olbilirsiniz. Mrs’ın burcunuzd hreket ettiğini ve 6 Şubttki Merkür gerilemesinin 5. evinizi etkilediğini düşünürsek, cesur krrlr lcğınızdn hiç şüpheniz olmsın. Hzirn yı geldiğinde, bu yın size neler kttığını bir kez dh düşünmenizi tvsiye ederim.

AKREP

23 Ekim – 22 Ksım

Son yıllrdyptığınız girişimler hytınızın önemli devrimlerini yptığınızı işret ediyor. Fkt bireysel girişimlerde bulunurken, sınırlrınızı kısıtlı tutuyorsunuz. Şubt yınd sdece kendiniz için bir şeylerypmnın keyfine vrcksınız. Kendi doğrulrınızı bulduğunuz biryıldngeçiyorsunuz. Eğitim ile ilgili düşüncelerinizi kısıtlı tutmmnızı tvsiye ederim.

YAY

23 Ksım – 21 Arlık

Hiç olmdık konulrı çmnın, size de ilişkinize de fydsı olmdığını göreceksiniz. Uzun zmndır içinde bulunduğunuz durumu çözmek için yptığınız girişimler sonuçsuz klbilir Kendinize ve birlikte olduğunuz insn zmn vermeye ne dersiniz? Bu y işyerinizde çıkrılmlr vey iptl edilen projeler sizi kygılndırbilir.Soğukknlılığınızı korumnızd fyd vr.

OĞLAK

22 Arlık-20 Ock

Kimseyi değiştiremezsiniz, m kendi düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Krşıt burcunuzd devm eden Jüpiter retrosunun etkisiyle, sevdiğiniz insnlrın bencilliklerine kf yorbilir;Ksım yınd bşlyn projelerinizle ilgili kygılr üretebilirsiniz. Eğer y ortsın kdr hızlı çözümler üretmezseniz, düşündüğünüzü kötü senryolr mruz klbilirsiniz.

Yorum Yaz