2022 Yeni Yeni Sezon İlkbahar Yaz Çılgın Trendleri

2022 yeni yeni sezon ilkbahar yaz cilgin trendleri 4

2022 Yeni Yeni Sezon İlkbhr Yz Trendleri

2022 nin en trend rengi morlr lillr ve onlrı tkip eden pembeleri bu yıl sık sık göreceğiz, ylnız pembeden kstım çık pembe vey pudr pembesi değil dh çok cnlı tonlrd oln pembe onlrı yni şeker pembesi ve onun dh koyu tonlrını bu yıl sık sık göreceğiz, benim en çok dikktimi çeken ve en çok sevdiğim renk ise fuşy rengiydi ve fuşynın içerisinde dh çok lilyı ve moru ykldığını görebiliriz.

Yni li ile fuşyyı birleştirmişler o renk kombinsyonu gerçekten çok güzeldi. Bunlrın içerisinde ise en çok gördüğüm lime yeşiliydi, fosforlu değil nck desen fosforlu gibi duruyor çünkü çok çık yeşille snki hfif srı ve ort ton yeşilin birleşmiş hli gibi görünüyordu, işte bu yeşilin fuşy ve morl oln kombinsyonun uyumunu çok ykıştırdım oldukç bşrılı ve hoş bir model gün yüzüne çıkmış gibi görünüyor.

[gllery ids="106690,106689,106688,106687,106686,106685"]

Yeni Sezon Tulum Modelleri

Yz yklştığımız şu günlerde tulum modellerini vitrinlerde oldukç fzl görmeye bşldım, özellikle hki yeşili ve siyh modellerin dh fzl tutulduğunu görüyorum, omuz bölgesindeki yırtmçlrı ile hfif göğüs dekoltesi ile şıklığı ve zerfeti bir rd sunuyor, peki bn sorrsnız hngisini dh fzl beğendin diye kesinlikle siyh olnı tercih ederim. Ben ğır tonlrı çok seviyorum.

Boyundn Bğlı Bdi Modelleri

Boyundn bğlı bdy modelleri yeni sezond hytımız merhb dedi hvlrın ısınmsıyl birlikte cnlı renkler ışıltılı modeller bu sene çok mod olck gibi görünüyor, bunun ynınd ip skılı modellerde çok rovşt, yrıc ucu böyle üçken gelen modeller de innılmz trend, klınızd bulunsun, renk seçenekleri çok fzl, kırmızı, yeşil çiçekli ve mvi beyz tonlrı ile çok fzl seçeneği sizlere sunuyor bu yzın cnlı ve cıvıl cıvıl geçeceği renklerin zrifliğinden kendisini belli ediyor, benim beğendiğim renkler yeşil çiçekli ve kırmızı olnlrı, sizlerde çok geç klmdn rflrınızd bulundurmyı unutmyınız.

Muz Tok ve Aksesur Modelleri

Aksesurlr gelecek olursk 2022 yzınd muz toklr çok mod, yrıc büyük mndl toklrd çok rht seksi ve hiç uğrşmmış bir model görüntüsü ile oldukç fzl tercih ediliyor. Bunun ynınd beyzbol şpklrı yine çok trend olmy bşlrı kombinenize çok sportif ve cool bir hv vermek istiyorsnız özellikle kötü bir sç günündeyseniz beyzbol şpklrındn fydlnbilirsiniz yine 2000 lerin çok modsı oln sç bndı modsı yine gelmiş durumd htırlrsnız hepimiz klın bndlrd oldukç fzl tkrdık bşımız tekrr o günlere döndük ve sçlrımız bndlrımızı tkmy bşldık diyebiliriz.

Yeni Sezon Abiye Modelleri

Hngi renk mod hngi model rflrd, en çok dikkt ettiğim renkler rsınd lil ve yeşil olnı gözüme tkılıyor, bu yzın trendi li ve yeşil olck gibi görünüyor, benim fvori rengim yeşil, birkç gün önce stnd gördüğüm üstü çık skılı oln biye modeline byıldım yndn yırtmcı ve omuz ucundki çiçekli desene byıldım, belden şğı doğru drltılmsı sizi dh seksi ve hoş gösterecektir, dikktimi çeken bir diğer ince tsrımı ise yn çizgilerin üzerindeki prlklık geceyi düşünmüşler ışıklr kpnınc sizin ışığınız hiç sönmeyecek klblık ortmlrd özel dvetlerde tüm gözler sizin üzerinizde olcktır, tvsiyem iki renk rsınd yeşil olnı tercih etmenizdir. < href="http://moddekors.com/nisn-elbiseleri-yeni-sezon-modelleri/">Nişn Elbiseleri Yeni Sezon Modelleri

Lil olnı birz dh sde ve düz model olmuş snki, tek renk üzerine odklnmışlr slınd frklı renkler ile kombinleyip dh trz bir şey çıkr mıydı evet diyebilirim, yn kısımlrını birz dh drltıp küçük dokunuşlr ypılbilirdi, örnek vermem gerekirse çiçek deseni gül deseni gibi küçük dokunuşlrl frklı bir trz meydn çıkbilirdi m bu hliyle de hoş bir görüntüye ship olmuş fzl d hksızlık ypmk istemiyorum.

2022 Güneş Gözlüğü Modelleri

Güneş gözlükleri önemli bir yz ksesurıdır gözlerimizi zrrlı rdysyondn yorgunluğu zltmk için ve genel imjımız uyum sğlmk gibi tbi ki bize düşen en uygun olnını seçmek olcktır.

Öncelikle gözlük seçiminde dikkt etmeniz unsurlr vrdır çerçevenin şekli yüz şekliniz ile uyumlu olmlı, çerçevenin boyutlrı yüz orntınızl uyumlu olmlı ve göz bebeklerinizle çerçeveyi tm ortlmlısınız. Çerçevenin rengini seçerken sde göz renginiz kdr kıyfetlerinizle de uyumlu olmsın dikkt etmeniz de fyd vr böylece ktıldığınız dvetlerde gözler sizlerin üzerin de olur, köşesiz eni ve boyu dolgun bir yüze shipseniz yuvrlk yüz şekline shipsiniz demektir, mcımız yüzünüzü dh ince ve uzun gösterecek çerçeveler seçmek olck bunun için köşeli çerçeveler tercih edin, gözlük spınızı dh klın seçerek yüzünüzü dh uzun gösterebilirsiniz.

Yzın güneş seçimi çok önemlidir özellikle ktıldığınız dvetlerde özel günlerde gllrd yüzünüz ön plnd olduğu için dh dikktli olmnızd fyd vr mrk seçimi de önemli tbi ry bn, zr gibi gözlük mrklrı tercih edilen mrklr rsınd yer lıyor bunun ynı sır diğer mrklrı d tercih edebilirsiniz benim tercihim Ry Bn…

 

Yorum Yaz