Gece Elbiselerinde Yeni Trendler

Abiye

gece elbise modelleri olrk işlemeli tsrım yerine dh çok modelin özelliği öne çıkcktır. Dekolteler elbette bu sezond d yer ls d her zmn bir ölçü vrdır. uzun gece elbiseleri rsınd sırt kısımdki dekolte bölgesinde dnteller oldukç yoğun bir şekilde yerini lmktdır..Gece elbiselerimodelleri bordo ve zümrüt renklerinin çok fzl bir rd kullnıldığı bir uyum beklenmektedir. Gece elbise modellerirenklerin birbiri ile çok fzl krıştığı bir sezon sizi bekliyor. Kombin ypılırken renk uyumu kdr prçlrın dikktli olrk bir ry gelmesi de önem tşıyor. Gece elbiselerinde dekolte severler bu yıl yırtmçlr size yetecektir. Uzun gece elbiselerisezonund yerlere kdr uznn etekler ve tek trfı yırtmçlı siyh, bordo gibi koyu renkler geliyor.

şifon gece elbiseleri olrk her trfı pili şeklinde ypıln tsrımlr hkimiyet kznmktdır. Bunun ynı sırsezonund bordo renk ve beyz ön pln çıkıyor. Gece elbiselerisezonund son derece frklı ve zıt renklerin yn yn gelmesi dh d çok görülecektir. zıt renk gece elbiseler turuncu ile yeşil, kırmızı ile mvi gibi renkler krşınız çıkıyor. Kırmızı ve yeşil gibi zıtlıklr trz shibi oln kişilerin nınd dikktini çekecektir. Kıs gece elbiselerisezonund bele kdr tm oturn ve sonrsınd volnlı etek kısımlrı gelecektir. elbise gece model rsınd dntel, tül gibi detylrın çok olduğu bir elbisede elbette birz dh sde tkılrı tercih etmelisiniz. Beyzgece elbise model tercih edildiğinde bordo ve siyh renklerdeki mkyjlr podyumlrı yğ kldırcktır.

Gece elbise fiytlrı elbette modele ve kullnıln mlzemeye göre değişse bile dim insnlrın bütçesine uygun olcktır. gece elbise fiytlrı birçok kdının dünysını hreketlendirerek tek modelden dh çok lmlrını sğlycktır.sezonund khverengi ile bordonun koyuluklrı sıkç yer lcktır. gece elbise resimleri rsındn kendi trzınız ve kullncğınız ortm göre model bulbilirsiniz. Gece elbise resimleriyılınd şifon, tül, dntel yine olmzs olmzlrın rsınd yerini dim korumktdır.sezonu kesinlikle hreketli ve cnlı bir yıl hline gelecektir.

 

 

Yorum Yaz